Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
greggy, uvidime, jak se posunem s tema halerema Ferdinanda - pokud jo, tak bych byl pro - bude-li zajem - to odprezentovat... a jinak ty Ludviky, pro ty bych byl stopro...
b.p. Vladislava bych taky ocenil - ty vis, kdo do toho dela? nedavno jsem se to snazil urcit a nikdo me to nepomoh ani zhodnotit😞
Zaregistrován
23. 6. 2007
Na b.p. Vladislava je mezi námi osoba nad míru povolaná. Doufám, že ho to trošičku popopíchne a vyjde z ilegality. 😆 Nemusel by říkat vše, pouze základní rozlišení, abychom alespoň trošičku věděli, jak si uspořádat sbírky, ne?😋
Peukert je přeci jenom již trošičku mimo.😞
Zaregistrován
15. 7. 2007
tak to bych se taky moc primluvil, rad bych v tom mel jasno... (viz moje nevyslysena snaha)
Zaregistrován
10. 1. 2008
Všem členům pobočky v roce 2013 přeji vše nej. Ať Vám vše vychází tak, jak chcete a ať se máte taky tak jak chcete.
Zaregistrován
15. 7. 2007
pripominam, ze hlasujeme / hledame vhodny termin vyrocky - viz prispevek 2053
prosim cleny pobocky o co nejrychlejsi zvazeni moznosti a vyplneni dokumentu (uploadnuta aktualni verze, pokud jsem nekoho vynechal, pripomente se pls)
Zaregistrován
7. 7. 2010
Nejsem členem, ale když je 23. března v Brně od rána aukce, tak odpoledne/večer může být pivo. A je to za jeden benzin a jeden termín.😈 😈 😈
Zaregistrován
15. 7. 2007
Prosim neprehlednete!
s ohledem na prispevek o dost vyse oznamuji, ze termin odevzdani prispevku do Folia Numismatica se o malinko posunuje (do konce ledna). jiz v soucasnosti vsak mam v evidenci existenci hned nekolika prispevku k dokonceni (4 minimalne) a 6 uz je odevzdano redakci. Na cislo to tedy zrejme stacit bude (vzhledem k jejich rozsahu).
kdo tedy jeste chce publikovat v tomto cisle, necht si pohne🙂
proc ale pisi. chtel bych, abyste se vy, kteri jste cleny pobocky, vyjadrili k nasledujicimu. vyslovil jsem prani a prosbu zaroven, aby na zacatku cisla byla uvedena veta ve smyslu:
napsal/a:
Toto číslo věnované grošovému období vzniklo za významného přispění členů pobočky ČNS - pobočka Pražské groše
coz je pry mozne. pocitam, ze mezi prispevateli budou i neclenove, byt jich nebude mnoho. prosim, navrhnete lepsi / vhodnejsi formulaci.
tem, co vyzvu vzali vazne, meli odvahu a nejaky prispevek sepsali a poslali ci jeste poslou, moc dekuji. je videt, ze tu sou chlapi (a i baby) co umeji vic, nez jen tlachat po forech.
Zaregistrován
1. 11. 2012
Už se těším, půjde publikace volně zakoupit? Bude tam také typologie a pokroky v bádání v grošovině? Děkuji, Hugh.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.