Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 2. 2010
Za mě taky Ano.
Mám něco doma, není problém přispět. Jestli se to stihne do toho termínu, budu mít ( a možná i s Archym ) na ruce něco extra!!! Nebo až příští rok.....;)
Zaregistrován
15. 7. 2007
letos to uz nevyjde kazdopadne, ale to neznamena, ze je casu habakuk. uvedomte si, ze ted je okurkova sezona a cislo vyjde na podzim. to znamena, ze se na nem uz pracuje a vetsina clanku by musela byt uz ted hotova (vetsina asi vite, o cem mluvim).
kdo to myslite vazne, zacnete uz ted. ne za mesic, dva...😉
Zaregistrován
12. 2. 2010
Já to mohu dnes klidně poslat......oli, večer ti to pošlu.....;) Lukeho fonty máš, že jo? Bez nich se nehnem....
Zaregistrován
17. 8. 2010
Psal jsem mail, za me by tedy mohly byt dva (z toho jeden s jacxem).
Zaregistrován
15. 7. 2007
jj, fonty nekde mam, ale pak to musime predelat do wmf napr. protoze do casaku to tak poslat nejspis nepujde (i kdyz do pdf tusim fonty zahrnout lze). to je ale detail. tim se trapit ted nemusime - oni si pak reknou, jake maji specialni pozadavky a tem z vas, co to nepujde pak klidne pomuzu (priprava obrazku apod.). tyhle veci nereste. jde ted skutecne o obsah a o to, abych je mohl oslovit s tim, ze mame skutecne potencial si usurpovat cele cislo🙂
Zaregistrován
17. 8. 2010
Potencial usurpovat mame v kazdem pripade:).
Jinak s temi fonty nebyl problem v Numis. sborniku, v NL jim to nejak neslo - nakonec to tam dali jako obrazek a bylo to myslim bez problemu.
Zaregistrován
28. 6. 2008
..no, také mám doma ještě jeden grošík, který je nepopsaná varianta, ale čas je teď proti mně. Každopádně kdybych ho stihla popsat, tak také pošlu, ale nechci nic slibovat.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pustím sa do práce, čo najskôr odovzdám dva články.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Takze vazeni, je to domluveno. Kdo chcete mit clanek o grosovine v dalsim cisle Folia Numismatica, tak mate cas do 20. prosince. Protoze me zkusenosti s praci s lidmi nejsou nejlepsi, domluvil jsem to tak, ze prednostne se cislo zaplni temito nasimi clanky, ale pokud se na to nekteri vykaslete, tak cislo bude doplneno i o jina temata, na jeho zaplneni se cekat nebude. Tedy je POUZE na vas, jak to dopadne...
Prispevky asi bude lepe, kdyz budete zasilat primo do rukou sefredaktorky (Mgr. Dagmar Kašparová), email najdete zde:
Zaroven jsou uvedeny i podminky, ktere je pri odeslani clanku dobre dodrzet. Resume, pokud si nejste jisti v kramflecich, muzete dodat v cestine. Tak vazeni, jsem zvedav, jak dostojite svym slibum🙂
Pokud budete neco potrebovat jen poradit, klidne se muzete obratit na mne (i kdyz jak ctu ty instrukce pro autory, tak taky nemam uplne ciste svedomi s poslednim prispevkem 😳 ).
Na koho mam email a uz mi psal, tak vas touto zpravou obeslu jeste mailem (pro jistotu).
Zaregistrován
10. 6. 2006
No to sa veľmi teším že sa to stalo skutočnosťou a musím ťa Oliver naozaj pochváliť za tvoj prístup. Čo sa mňa týka, sľúbené dva články do termínu dodám.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.