Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
jj, vim, ze s jacxem se da pocitat. ostatne na grosovinu spolu mame rozdelane veci dve, mozna by bylo mozno obe nasmerovat az do tohoto "grosoveho specialu". samozrejme i ja bych neco pridal (nepocitaje uvedene). Jan322 prislibil neco ze slezskeho mincovani, to by bylo urcite super a byl bych rad, kdyby do toho sel. Doufam, ze by neco napsal i LukeH2O. Samozrejme napisu i neco sam. Pojdme to shrnout:
1x - jan322
2x - archy
1x - jacx (?)
1x - xjert01 (?)
1x - LukeH2O (?)
1x - Bigger (?)
1x - Budaj (?)
2x - oliver
muzeme pocitat jeste s nekym dalsim? napise nekdo vic nez jeden prispevek? prosim, to nemusi byt zadne velke typologie a rozsahle studie. staci treba nejaka zajimava varianta, chyborazba, zpracovani nalezu apod. Kdo bude mit hotovo a sepsano a bude chtit, mohu nabidnout spolupraci s nejakymi analyzami.
Je termin 30.12.2012 sibenicni? Pokud ano, co je dle vas realny termin?
V dalsi fazi bych si (ted jeste ne) vyzadal jmena autoru, nazev prispevku a predpokladany pocet stran.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nie je. Marek B. rieši naozaj zaujímavý nález PG JL z okolia Bratislavy a má na ruke v rámci českej grošovej doby minimálne dva články. Bude rád, keby to publikoval tuná, lebo Denarius na Slovensku (nové číslo) akurát uzatvárame a do vydania Slov. Numizmatiky je skutočne dlhý čas. Čo je škoda... ale k veci.
S Marekom prehovorím keď sa vráti z dovolenky, predpokladám , že dva tri kusy dá, ja mám dva kusy pred dokončením, takže od nás pohoda. Napíšem Janovi Hunkovi, predpokladám, že by rád prispel, bolo by to bohovské.
Zaregistrován
15. 7. 2007
dekuju a byl bych rad, kdyby se zapojili i dalsi.
Zaregistrován
20. 8. 2007
za mne ano - snad 2 až 3 ? (z toho asi min. jeden společně s oliverem)
termín je pro mě šibeniční každý, ale bez daného termínu to nejde už vůbec
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 6. 2007
Oli : já bych mohl dát asi 2 články
Zaregistrován
15. 7. 2007
supr. to zni dobre. ok. pojdme postoupit dale v jednani - kdo ma zajem, poslete mi na mail:
JMENA AUTORU (nezavazne)
JMENO PRISPEVKU (staci pracovne)
PREDPOKLADANY ROZSAH (odhad na A4)
ja to predlozim s dotazem, jake cislo nam bude rezervovano. pak si rekneme konecny termin.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.