Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 10. 2006
Posledné tri roky milujem otázky podobného tipu.👿
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
4. 7. 2012
Když to není napsáno na oficiálních stránkách a jediná stránka, na kterou odkazuje, je sberatel.com, tak bych byl skoro přesvědčený, že se alespoň něco málo dozvím zde. Ale kde nic, tu nic 😐 . Jestli to je pobočka jenom pro pár vyvolených, stačí napsat, na cnspg žádný registrační formulář nevidím👿 . Kdyby nebylo Hurleyeho příspěvku z dneška, tak ani nevím, že něco jako virtuální pobočka existuje.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Waluigi: Já tu položil dotaz a místo toho abys mi ho tu hned zazdil jsi si mohl nejdřív v klidu a pohodičce přečíst celé toto vlákno a dozvěděl by ses spoustu zajímavých informací o pobočce a nemusel tak pokládat dotazy, ze kterých byly docela silně cítit spíš zištné důvody typu co by mi z toho asi káplo než nějaký zájem o hlubší studium PG.
Zaregistrován
4. 7. 2012
Hurley napsal/a:
Elendil: Já tu položil dotaz a místo toho abys mi ho tu hned zazdil jsi si mohl nejdřív v klidu a pohodičce přečíst celé toto vlákno a dozvěděl by ses spoustu zajímavých informací o pobočce a nemusel tak pokládat dotazy, ze kterých byly docela silně cítit spíš zištné důvody typu co by mi z toho asi káplo než nějaký zájem o hlubší studium PG.
Ale vůbec ne, jen mě udivuje, že se na stránkách pobočky zve ke srazu 2008 a že chybí něco více k registraci. Ostatní pobočky to mají včetně aktualizované informaci o dění v ČNS. Nevím, co může kápnout ze členství, když více přispěji, než-li dostanu. Chápu tedy vaše reakce tak, že musím dorazit do sídla pobočky v Plzni? To by mi ani tak nevadilo, mám to pár zastávek tramvají. Chtěl by jsem se, jako správný sběratel, podílet na chodu ČNS a nahlížet do centra dění.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Elendil - nejdrive si precti stanovy CNS:
http://www.numismatici.cz/files/Document/stanovy_cns.pdf
a pokud s nimi souhlasis tak zpusob podani prihlasky je popsany zde - pokud je ti vice jak 18 let:
http://www.numismatici.cz/cs/article/4/Prihlaska-jak-se-stat-clenem-CNS
Zaregistrován
23. 10. 2006
Elendil ;rybár zaplatí ročne za lístok cca 5000 korún , kupuje udice , stoličky , cestuje zúčastnuje sa na prácach združenia atd. , čo dostanene naspať ? Domnievam sa v Metre si za vložené prostriedky kludne môže kúpiť celý kamion rýb...... ,ale ten pocit že sa venuje koníčku zrejme stojí za vložené financie .
Odporúčam ti Elendil , nechaj si to poriadne prejsť hlavou a položiť si otázku - aký bude môj prínos pre záujmové združenie ?🙄 😉
Pokiaľ si dáš odpoved na základnú otázku , môžeš začať pracovať na vstupe do združenia .🙂
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
4. 7. 2012
To Kucera: Dobře, pro vyplnění pobočky mám zapsat ČNSPG, ano? A není potom lepší za stejný poplatek, vstoupit do pobočky v Praze? Ta vypadá věrohodněji a má už něco za sebou.
Zaregistrován
4. 7. 2012
To grofik: Ano, mám rybářský lístek a jsem členem Českého rybářského svazu, už něco přes pět let. Nevím, kdo vám pověděl, že ho mám, ani koho znáte, ale nemusíte ventilovat úplně všechno. Je snad zakázáno mít více hobby, být ve více sdruženích?
PS.: Za ryb. lístek se ročně neplatí 5 000 Kč a nevím kdo si kupuje na každý měsíc novou "udici" a každým rokem prosedne "stoličku".🙄
Zaregistrován
10. 6. 2006
Osobne som taktiež zvedavý čo má Pobočka nové. Ja som sa tu pred časom pýtal, neodpovedal mi nikto, tak som sa viac nepýtal - buď sa deje niečo veľmi tajné, alebo (a to skôr) sa nedeje nového nič. Ono sa to tu trochu rozpadlo; predseda a podpredseda už na toto fórum ani nechodia, ostatných pár členov sa poctivo venuje numizmatike a o Pobočke ani slovo. Keby nebolo pár príspevkov v tomto vlákne po každoročnej schôdzi, ani by som neuveril, že to ešte funguje.
Dopĺňaná a aktualizovaná databáza grošov je dobrá vec, ale aby na nej stála činnosť pobočky sa mi zdá trochu málo - dokonca nepredpokladám (možno sa však mýlim), že by sa jedinci alebo organizácie za poplatok snažili do databázy dostať, teda ju aktívne využívať.
Na začiatku som si myslel, že Pobočka občas usporiada nejakú konferenciu, poprípade aspoň raz za dva roky vydá nejaký zborník príspevkov svojich členov na tému pražské groše.
Alebo sa mýlim a niečo sa robí?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.