Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
28. 6. 2008
No jasně, bude to ve Strakonicích, tady je hotelů dost a neměla bych to daleko 😃
(jinak je to bohužel opět na... nic 😕 )
Zaregistrován
14. 10. 2008
Mluvil jsem v pátek s Patasonem, ještě je ve hře několik míst konání.
Bude rozhodnuto během příštího týdne a vše bude včas oznámeno.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
9. 7. 2007
Dnes byla rozeslaná pozvánka na VČS. Pokud by někdo nedostal, připomeňte se mi na mail. Těším se na setkání.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Návrh pekelně narychlo, ale vzhledem k ochotě paní z penzionu... Nezměníme ještě místo konání? Je mi jasné, že Jáchymov je pro větší část republiky poměrně z ruky, ale vzhledem k akci, která se tam koná (http://www.numismatici.cz/cs/article/281/Prednaskove-odpoledne-v-Jachymove-17-3-2012), by VS mohla získat zajímavější rozměr. Váš názor?
Zaregistrován
15. 7. 2007
Coz o to, videl bych to urcite rad, Jachymov asi taky nabidne siroke vyziti a urcite bych ho rad videl. Kruta je ale ta cesta, namatkou jsem se dival a 7 hodin z Brna vlakem. Kdyby me a pritelkyni nekdo mohl vzit autem, bylo by to sice o polovinu min, ale mam obavu, ze bych to asi nedal (vikend jsem chtel pojmout spis odpocinkove). A cestu zpet to neresi, protoze bych radeji jel az v pondeli. Jinak pani z penzionu... bohuzel, no. Spis ne, ale pokud vetsina rekne ano, pokusim se svuj nazor prehodnotit.
Zaregistrován
7. 10. 2006
no mám do Jáchymova poloviční cestu, takže jsem pro, ale budu brát ohled i na ostatní, protože je to opravdu na poslední chvíli ....
Zaregistrován
20. 8. 2007
i když akce to může být zajímavá, tak je to z časoprostorových důvodů pro mě dost nevýhodné - preferuji KH
Zaregistrován
22. 4. 2007
Jáchymov určitě pěkný, ale KH lepší, jak píše kolega z časoprostorových důvodů🙂
Zaregistrován
10. 1. 2008
450 km je přece jen trochu moc. Nechci strávit víkend na cestách.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.