Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
takze jako vzdy stahnout, ulozit, VYPLNIT A POSLAT NA MUJ MAIL (mail je v tom dokumentu):
http://www.richtera.cz/miscellaneous/kh_jaro_2011.xls
heslo stejne jako loni, kdo ho nezna, piste PEHUovi, protoze on vi, kdo ma pravo heslo dostat a kdo ne, ja ztracim prehled, navic marodim, takze bych to zbytecne zdrzoval.
vyplneni snadne, kdyz vim, ze nemuzu, napisu NE, kdyz vim, ze budu moct, napisu ANO, kdyz nevim, ale budu se snazit, napisu otaznik ?. ulozim (pokud vam to nepujde ulozit, ulozte si soubor nejdriv na disk, treba i pod jinym jmenem... snad si poradite a nejste uplni amateri...)
dokument budu aktualizovat co nejrychleji, ale necekejte, ze to bude z hodiny na hodinu... bude to napr. obden.
Zaregistrován
20. 7. 2007
Poplatek pobočce se platí až po setkání, na kterém odhlasujeme výši příspěvku.
Zaregistrován
15. 7. 2007
tak kdo uz vi, muze se vyjadrit k terminu konani, par lidi uz tak ucinilo, viz aktualizovany dokument (pravidla k jeho vyplneni kousek vyse):
Zaregistrován
7. 10. 2006
olivere, odpoledne jsem Ti poslal aktualizaci a ještě to tam nemáš😃 můžu i 5.3.
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, ja to tam mam... ale ty ne😃😃😃
asi mas problemy s cache (at uz svoji nebo na serveru)
Zaregistrován
15. 7. 2007
no to bude hojna ucast... zatim mame jen pet lidi... nechce jeste nekdo vyplnit?
Zaregistrován
22. 6. 2008
Já rád pojedu budu-li moct, ale takhle daleko dopředu nevidím. Zbytečně bych tam vyplňoval otazníky. Těším se, že to vyjde!
Zaregistrován
6. 11. 2008
dtto...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
15. 7. 2007
no ono by stacilo zatim napsat vsude otazniky - tj. ze se budete snazit prijet, kdyz to vyjde (pripadne kde kdo uz aspon jeden dva vikendy vi, ze nemuze). tim alespon vyjadrite zajem se akce zucastnit a muze se s vama pocitat. a kdyz bude ve vasem harmonogramu zmena tesne pred "uzavrenim a vyhodnocenim" ji proste poslete a ja ji tam zahrnu... ale jestli je to moc slozity, tak pak pardooon 😁
jen abyste pak nezapomneli na posledni chvili vyplnit...
Zaregistrován
23. 6. 2007
Dneska jsem trošičku zaktualizoval seznamy na našem pobočkovém webu. Doplnil jsem mincovny, mincmistry, řezače kolků. Dál jsem doplnil typologii pro určování. Pro b.peníze Ferdinanda je tam Veselý i s dodatky od Patasona, na haléře je tam Nechanický a na penízky se lvem Patasonovy Privilegia.
Takže je můžete začít vyplňovat. Už by neměly být problémy s nabídkami mincoven, mincmistrů a ročníků u jednotlivých mincí.
Jo, Oli udělej mě zatím čárku u všech termínů.😋
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.