Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Bohužel v té tabulce nevidím jediný termín, kdy by mohli všichni. Měli bychom to tedy vyhodnotit co nejdříve. Olivere: můžu poprosit o uzavření a vyhodnocení tabulky ke 30. 6. (termíny jsou jasný, hlavně propočet těch preferencí místa konání:-) ); pak bychom podle výsledku dali na vědomost termín a místo... OK?
znovu aktualizovan soubor. do zitrejsi pulnoci jeste muzete odpovidat, pak bude uzaverka. zatim tabulku vyplnilo 17 lidi. jako nejprihodnejsi se zatim jevi posledni vikend v srpnu s pomerem 8/15 (8 lidi muze 100 % a dalsich 7 se prispusobi a pouze 2 lidem se to skutecne nehodi)... dle preferenci lidi, kteri mohou v tento termin 100% vychazi jako misto srazu Brno:
Brno 4,00
Hlohovec (SK) 1,75
Jihlava 0,00
Kutná Hora 0,25
libovolné 3,75
Praha 2,00
Znojmo 2,25
Tento termín nepokládám vůbec za vhodný, doporučoval bych dřívější nebo pozdější kde je také vysoké zastoupení účasti.
Osobně bych tento termín hodně rozvažoval, protože se bude většina lidí vracet z prázdnin a tak vyrazit autem bych nechtěl a BUS či vlak bude také horor...
😲 😕 😞 👿
P.S. Jen soukromý názor nečlena, takže ho berte jako informativní...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Draku, bez jakekoliv polemiky (castecne mas sice pravdu, ale nemaloval bych certy na zed...) prezentuji naprosto jednoznacne nejpreferovanejsi termin... viz soubor:
http://www.richtera.cz/miscellaneous/kh_podzim_2010.xls
samozrejme muzete zahlasovat znova... mate jeste vic jak 24 hodin... a vysledek zmenit...
Nezpochybňuji, pouze nezávisle upozorňuji(viz. mé P.S.) na možný "kámen úrazu"(také jsem si toho dříve nevšiml...). Ostatně konec září a říjen je také dobře zastoupen...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
jj, vsim sem si... a to zari vim, ale je tam min lidi, co 100% muzou... no uvidime, co ostatni...
Takže poslední víkend v srpnu (27., 28.😎 a vyhrála to nakonec Praha... jestli dobře koukám...? Tož Pražáci navrhněte nějaký pub, kde se srazíme a nejlépe i ubytujeme ze soboty na neděli... Jestli můžu vyslovit skromné přání, tak nějakou urquellovskou hospodu, ať se to dá pít:-) (Sice to mám hořčí, než kdokoliv jinej, ale chutnat mi nepřestalo:-)).
nechci byt spatnym prorokem, ale Praha nevyhrala - viz vyse i nize... celkem logicky nezohlednuju preferencni hlasy lidi, kteri se k danemu terminu vyjadrily jako NE (puvodne sem nepocital ani otazniky, vychazi to takto):
preference (nepocitaje v to preference lidi, co nemohou prijet):
Brno 6,75
Hlohovec (SK) 1,75
Jihlava 0,00
Kutná Hora 0,25
libovolné 5,75
Praha 6,50
Znojmo 5,25
a nebo takto (pocitaje pouze preference lidi, co skutecne ucast v dany termin potvrdili na 100%) - to ja povazuji za nejlogictejsi uvahu:
Brno 4,00
Hlohovec (SK) 1,75
Jihlava 0,00
Kutná Hora 0,25
libovolné 3,75
Praha 2,00
Znojmo 2,25
samozrejme nechavam k vyjadreni ostatnim - je to jen muj nazor, jak bych to bral (proste hlasi lidi, co v dany termin nepojedou me fakt nezajimaji)...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.