Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Nevím jak ostatní, ale v Brně jsem byl dostkrát jak pracovně, tak i soukromě(nejen na aukci) a z města mám stále spíše negativní dojem a ničem mne neuchvátilo(např. architekturou či atmosférou). Jinak mám dojem jako Kacuro, že "centrum" je stále všude rozkopané). 😲
Takže sorry, ale Brno u mne až na posledním místě, i když je dobře dostupné BUSem či autem(tedy pokud nejsou bouračky na dálnici...). 🙄
P.S. není to nic osobního, 1/8 předků mám z jižní oblasti kolem Chrlic🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
ja nejsem rodilej brnak ani moravak... za Brno sem tu uz loboval a pokracovat v tom nebudu, uprimne to bylo vic kvuli jinym nez sobe, ja kdyz budu mit cas, je mi jedno, kam se v CR presunu... na Brno sem si zvykal dlouho, ale uz bych nemenil... chci jen reagovat na ty "sracky", co se tu najednou na Brno myslim celkem nepravem sesypaly (vsimnete si, prosim, ze na Prahu a spol. zadne sracky hazet nebudu)... Kacuruv vylet do Brna hodnotit neminim, ale pokud nenasel expozici, asi lze snadno usoudit, ze toho nenasel a nemohl ocenit mnohem vic a navic za jeden den z nehoz jeste vetsi cast venoval necemu uplne jinemu... o nejake podrobnejsi seznameni se s mestem zajem neprojevil... rozkopane mesto je, protoze i v Brne mame debily jak vsude (a druhy duvod je, ze se opravdu konstruktivne resi problemy). domorodci to problem nedela... v Brne jsou kolony stejne jako v Praze, zadny div... kazdej si vozi prdel autem az do centra... nicmene kdo chce a vi, i bez auta se dopravi... staci se zeptat... a ty kolony sou nastesti vetsinou jen nekolik desitek minut rano a da se jim vyhnout... nechapu, co budou mit kolony aut spolecneho s nasim setkanim, kdyz - pokud prijedete, bude to mymo spicku a pak uz je stejne lepsi auto nechat nekde u hotelu nebo znameho a presouvat se mhd... argument s bourackami na dalnicich v pripade srazu ve Znojme / Praze budou zas resit jini... architektura - ma sve mezery i z meho pohledu, ale i tak je ji tu tolik, ze za sraz ji shlednout nestihnete (tak jak ji zcela jiste nestihl shlednout Kacuro)...
abych svuj mozkovej prujem shrnul pro ostatni... z vyse uvedenych informaci prevezmete prosim jen skutecne argumenty, kterych je tam opravdu malo, jestli vubec nejake 😉
jo uznávám, že jsem toho v Brně moc nestihnul, protože celé dopoledne jsem řešil "něco jiného" a pak jsem šel do kapucínské hrobky a konečně do MZM odd. pravěk-starověk-středověk, kde jsem strávil vyčerpávající 3,5 hodiny, neboť mě to hodně zajímá a tak jsem si všechno četl a každou tu věc jsem si dlouho prohlížel ... a abych na Brno nepěl jen hanu, musím říci, že ten pravěk-starověk a ranný středověk byla zatím nejlepší výstava, jakou jsem viděl, kam se na to hrabe Národní muz. v Praze !!😃 nicméně je pro mě Brno z ruky, neb jsou to autem 4hodiny stresující jízdy přes ucpanou Prahu, omezení na D1 a pak i v tom Brně ... no a nakonec se musím přiznat, že MHD jsem jen naposledy před takovými 10 lety, takže už to ani neumím😃😃 .... ale to už je mimo téma
jinak co se týká Prahy, tak tam bych setkání také nechtěl, páč je tam draho ...
no mě se zase "poštěstilo" juknout na tu mini výstavku ve Znojmě ... to Brno bylo vlastně mimo dovolenkový plán, zařadil jsem ho do toho plánu jen kvůli jedné důležité záležitosti a musím zde veřejně poděkovat Oliverovi, že byl tak hodný a přes své vytížení mi vypomohl nějakými pomůckami, které jsem k tomu potřeboval😉
to nemusis, o to tu neslo... bohuzel jsem cas nemel, ale kdyz ty jsi stejne taky cas nemel, litovat neni ceho...
k te vystave ve Znojme, tady mate, kdo chcete link, nedavno sem to teprv sesmolil: http://www.richtera.cz/numismatics/interest/expo_10.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.