Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
pri vyplnovani zohlednete Patasonovi dulezite poznamky resp. komentare (jsou u trech terminu v excelu), ktere by mohly pro dost z nas hrat roli...
zatim mame v seznamu 7 lidi...
tak mame 12 odpovedi... kdo dal?
a pribyl dalsi - 13 vyjadreni...
zajimavy je souboj preferenci - Znojmo nam zustava malicko pozadu, Brno VS Praha - Praha je v tesnem vedeni 😁 😁 😁
Proc hlasovat pro Brno? 😈 😈 😈
1) nezapomente na moznost podivat se na numismatickou expozici MZM (bohuzel tam asi nemame zadne spriznene duse, aspon ja o nich nevim)
2) dobra destinace pro nase slovenske kolegy z fora, kteri to maji bud na dalnici nebo primo rychlikem (zkratka dobra dostupnost)
3) je tu toho i spousta dalsiho k videni - historie, kulturni vyziti i moznost se zde nezrizene zpit (ja uz toho radsi nechal)
4) kdo nezazil nocni rozjezd, jednu z nejkultovnejsich veci vubec, mel by to rychle napravit 😁 😁 😁
5) v Brne je proste dobre (prej sou tu i hezky holky, ale to nemuzu potvrdit) 😈
oliver napsal/a:
Proc hlasovat pro Brno? 😈 😈 😈
....
4) kdo nezazil nocni rozjezd, jednu z nejkultovnejsich veci vubec, mel by to rychle napravit 😁 😁 😁
Všude se dá něco najít, ale noční rozjezd je opravdu masakr a jen v Brně. Kam se hrabe Prátr s horskou dráhou 😃. Tam musí být člověk připoutaný, ale tady lítá po celém autobusu a modlí se ať už je doma, na koleji, v centru atd.😁
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
;) Připojuji se ke Znojmu a zdravím po delší době tímto všechny kolegy.
Proč hlasovat pro Znojmo?
1) numismatická expozice podlem které p.Sejbal čerpal do své literatury
2) Silnicí sem vede celkem také dost 😉
3) K vidění též velká spousta - historické staré město, znojemské podzemí,znojemská rotunda,nějaká kultůra se tu také najde
4) Nevím jaké jsou v Brně rozjezdy 😎 ,tak zmíním ku příkladu znojemské skípky,pro nepijáky se přikoupí kofola 🙂
5) Holky tu jsou určitě,ty co stávají u místních silnic nemám na mysli. A pokud mi to děti,manžel a babička povolí,mohu pro Znojmo svou účast (na nějakou hodinku) přislíbit.😎
měl jsem tu čest se jakožto severočech-krušnohorec na jižní moravu na 14 dní podívat a tak tedy můžu trošku hodnotit - Znojmo je pěkné město a je tam toho k vidění hodně, ale za to Brno (promiň Olivere) je teda fakt děsné, už jenom to, jak je celé rozkopané = kolony, objížďky atd. ...😃 v MZM jsem byl, ale žádnou mincovní expozici jsem neviděl 😲 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.