Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zdravím all. Já jsem v pobočce sice nováček, tak bych asi neměl moc kecat. Ale taky bohužel nevím jak a neumím vkládat mince na stránky. 😕
A k tomu napadení. Známému se ve středu stalo to samé. Bylo to následovně. Do hotelového mailu mu přišel aktivní obrázek a recepční ho otevřela. No a cca po třech dnech jim hacker smáznul stránky. Pak se přišlo na to že byl spuštěn na pozadí program který zaznamenává všechny úhozy do klávesnice a vesele je pak odesílá záškodníkovi. No a ten se pak dostal všude v pohodě.
Jestli můžu nějak s webem pomoci, tak rád pomůžu - i finančně.
Marfy napsal/a:
Zdravím all. Já jsem v pobočce sice nováček, tak bych asi neměl moc kecat. Ale taky bohužel nevím jak a neumím vkládat mince na stránky. 😕
Jestli můžu nějak s webem pomoci, tak rád pomůžu - i finančně.
Finančně je web řešen přes členské příspěvky.
Co se týče neznalosti vkládání obrázků, stačí mi napsat mail. Odpovím jak na to.
Zdravím po čase členy pobočky PG! Mám na vás jednu prosbu, jeden návrh a na některé z vás jednu urgenci:
Prosba se týká aktualizace kontaktů. Prosím všechny, zda by mi mohli na adresu nszn(zav.)seznam.cz poslat zprávu ze svojí aktuální e-mailové adresy se jménem, nickem z fóra a korespondenční adresou. U těch, kdož kontakty nezaktualizují, ponechám v platnosti původní adresy.
Návrhem dávám k diskusi možnost neformálního setkání členů pobočky v letním, resp. letně/podzimním termínu. Setkání, na kterém bychom nemuseli řešit převážně záležitosti pobočky...
Urgence se pak týká těch členů pobočky, kteří ještě nemají uhrazený členský příspěvek pobočce na rok 2010 ve výši 300,- Kč. Zaplaceno má prozatím 11 členů - tedy asi polovina. Těm, kdož neuhradí příspěvek do konce července, bude pozastaven přístup na stránky pobočky. Během následujícího měsíce ještě obešlu případné dlužníky, kteří nezareagují na tuto zprávu, individuálně e-mailem.
S pozdravem grošům zdar! :-D
Patason
Že by třeba znojemský sklípek??? 😎
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.