Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
třeba to nejsou dlužníci, ale na seznam dlužníků se dostali omylem sekretariátu ČNS... Pokud jsou to ale dlužníci, nechť si svoje závazky ohlídají natolik, aby nebyli veřejně pranířovaní... Dlužníky pobočkových příspěvků zde nepranýřujeme veřejně, ačto jim není umožněn přístup na pobočkové stránky... Podle mně systém "padni, komu padni" ... a nepodezírejte mně z konzumace Becherovky... sice se dá, ale tlamolepy nepiju:-D
Já si myslím že dlužníci měli být max. zveřejněni na stránkách http://www.numismatici.cz/ a ne do diskuze na tento portál.
Oba servery jsou veřejně přístupné, na oba je možné vložit diskusní příspěvek, na oba se dostane člen i nečlen ČNS... rozdíl mi nějak uniká... Od samého počátku snah o založení ČNS PG se mluvilo (psalo) o tom, že místem setkávání a diskuse bude www.sberatel.com Nejde mi na rozum, že se neustále někdo naváží do pobočkových záležitostí - zvlášť nečlenové(?). Navrhuji se vší důrazností doprogramovat diskusní fórum na www.cnspg.cz a platformu www.sberatel.cz opustit. Nebudeme tu rozdávat moudra, o která kdekdo stojí pouze zadarmo a nikdo nekompetentní nebude kecat do pobočkových záležitostí... Co si o tom myslí ostatní ČLENOVÉ POBOČKY ĆNS PG?
No myslím si že rozdíl mezi www.numismatici.cz a www.sberatel.com je velký. Oni dluží peníze ČNS, která spravuje stránky www.numismatici.cz kdežto portál www.sberatel.com je soukromý (majitelé si nechávají za inzerci platit) a jsou zde různé obory sběratelství. A tomuto portálu oni nic nedluží.
Vyjádřil jsem pouze svůj názor...a jako člen ČNS PG si myslím že mám na to právo.
to sevci: právo máš/te na cokoliv - lhostejno zda člen nebo nečlen... pravda na numismatici.cz by váš diskusní příspěvek musel před zveřejněním projít redakčním schválením... Zveřejnění dlužníků na sberatel.com bylo v diskusní sekci "Česká numismatická společnost, virtuální pobočka PRAŽSKÉ GROŠE" tedy velký rozdíl mezi numismatici.cz a sberatel.com mi stále jaksi uniká... každý uživatel sberatele.com má právo tuto sekci vynechat a ignorovat, pokud se jej netýká...
ja osobne pravdu vnimam nekde mezi. dluzniky (pokud ani po emailove vyzve nezaplatili - dnes se muze stat kazdemu, ze proste zapomene, kor, pokud je to clovek vytizenej), bych asi zverejnil primo na strankach nasi pobocky, klidne na strane uvodni... to bych udelal ja
co se tyce te diskuse na strankach nasi pobocky... prave minimalne pro projednavani nekterych choulostivych zalezitosti by tam melo byt nejake primitivni diskusni forum, ale jestli se nepletu, i ja toto rikal (?!)... ne kvuli mincim apod. ktere se nadale probiraji zde a asi budou i dal...
pravda je, ze zaznely hlasy, at zde nasi clenove (coz si dovolim rict je co se numismatickych prispevku tyce celkem vyznamna sorta) dale resi a prispivaji a at z tohoto fora neodchazime... stalo se tak a ja toto rozhodnuti ted uz zpetne nezpochybnuji... i kdyz pokud bude mit vic lidi pocit, ze sem nepatrime, odejit se asi da celkem bezbolestne...
patason, coby hlava pomazana, mel v tomto ohledu pravo se rozhodnout sam a nebo se poradit s ostatnima jak to resit, jak a zda zverejnit. rozhodl se rozhodnout se sam, jmena zverejnil zde, v teto sekci a hotovo. problem s tim osobne nemam, byt bych to resil jinak.
pravda je, ze sevci ma pravo vyjadrit nelibost nad timto rozhodnutim, toto diskusni forum je otevrene vsem (coz je jak sem rikal uz davno nevhodne), ale druha vec je, ze tim to asi konci... kdyby toto forum bylo otevrene pro prispivani (nebo i jen pro cteni) pouze vybranym uzivatelum, tj. clenum, nemusel by se prispevek sevciho resit, protoze by ho nemohl napsat... protoze ale sevci prispivat muze, ma pravo sem i psat co chce... zde plati pravidla webu... pokud nechcem, at sem sevci (nebo nekdo jiny) pise, museji se mu proste odebrat prava...
heh, tak to sem pak prehledl a omluvuju se🙂 jinac se na tom, co sem rikal nic nemeni🙂 az na to, ze asi zbytecne...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.