Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

Vytvořeno:
1. 10. 2009, 20:40

Na nej jdeme az 14.rijna.

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

Vytvořeno:
1. 10. 2009, 20:54

jej ja som slepy😃 trapas 😳 😋

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
2. 10. 2009, 20:19

no kacuro žádnou průkazku nechce, už takhle má peněženku plnou všelijakých karet, tak nepotřebuje další ... navíc za to ještě dávat prachy, když už, tak si můžeme udělat nějakou sami na PC, vytisknout a šoupnout do plastikového futrálu ... a co se týká fotky, tak bych dal pro všechny fotku Michaely, ať tam nejsou ty naše přiblblé ksichty a dá se na to koukat😃

:shock:...wau,to je od tebe hezké Kacuro,ale to není nejlepší nápad 😁 .
Průkazka (i bez foto) by byla lepší a hezčí než ústřižek složenky,až tak nákladné to být nemusí,stačí natisknout a zalaminovat do folie. Sranda by to byla,z vedlejších poboček by koukali 😉 .Osobně ji ovšem také nevyžaduji.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
2. 10. 2009, 21:41

Miso, presne to me napadlo, ae nejak sem nemel silu na to reagovat... muzeme si udelat jednu stranu s nasim navrhem (ta se vyrobi, resp. vytiskne hromadne), dozadu se da ustrizek, zalaminuje se to (to si muze dokonce nechat kazdej udelat zvlast) a je to...🙂 a bude to na rok a nemusi se resit nic draheho...

nebo se to muze delat jako salinkarta, predek stejnej, kupony (=slozenka) se menej...

nerikam, ze bych prukazku nechtel, ale kdyz uz, tak opravdu rekneme na urovni... ne dat naky prachy za kus plastiku, kerej je stejne k nicemu... spis bysme meli jako pobocka predlozit nakej navrh cely spolecnosti...

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
3. 10. 2009, 18:52

Ahoj všem průkazkářům... sám už jsem navrhoval průkazky před drahným časem a bylo mi tehdy vysvětleno, že společnost hospodaří s vyrovnaným, poměrně malým rozpočtem a výroba cca 2500 průkazek á cca 20,- Kč už představuje cca 5% celoročního rozpočtu společnosti a to není zrovna málo - navíc by se musely každý rok řešit nějaké roční známky a pod... takže průkazky ne. Co mně ale zaujalo, je Oliverův nápad s průkazkou jako "zádama" k ústřižku od složenky o zaplacení příspěvků. Zkuste někdo navrhnout grafiku... Udělal bych to jen pro pobočku PG - pokud členům rozešleme e-mailem podobu "průkazky", mohou si jí sami vytisknout, přidat k ústřižku od složenky (už jedno, jestli si to kdo nechá zalaminovat, nebo to jednoduše slepí...). Pro pobočku to bude bez nákladů a průkazky tato mohou vypadat i pěkně...

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
3. 10. 2009, 19:02

llibor

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2008

Vytvořeno:
3. 10. 2009, 23:27

jedině foto bývalé manželky (poslední), v barvě a s komentářem, proč jsem si ji vlastně bral.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
3. 10. 2009, 23:37

takze jasne bez fota 😆 😆 😆

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
4. 10. 2009, 17:09

znovu se vracím k tomu, aby byla na fotce Míša, ať se na to dá koukat😃

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
4. 10. 2009, 17:25

Pánové, vzhledem k tomu, že pravděpodobně dostanu(dle předběžných ústních informací) na starosti zajištění naplnění části vyhrazené pro ČNS od roku 2010 v časopise Mince a bankovky, uvítal bych dodání informačního článku s obrázkama informující o vznikající stránce ČNSPG(PEHU, Patason, Kacuro....asi kdo to nejvíce řeší či předseda) byla by to myslím pro pobočku zajímavá "reklama" zadarmo a je možné třeba uveřejnit i podmínky a popis či parametry vkládání dat. Detaily ohledně příspěvků budu vědět cca během 14dnů a první uzavírka bude asi předběžně koncem listopadu. Uvítám také jakékoliv články i krátké informace třeba o nových variantách či typologii...atd. jak za pobočku tak za jednotlivce. Pokud se dohodneme, dalo by se vyhradit nějaké místo pro tyto drobné články a informace i pravidelně. Pokud má někdo i jiný nápad, prosím, kontaktujte mne !!! 😉

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.