Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
jej ja som slepy😃 trapas 😳 😋
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
:shock:...wau,to je od tebe hezké Kacuro,ale to není nejlepší nápad 😁 .
Průkazka (i bez foto) by byla lepší a hezčí než ústřižek složenky,až tak nákladné to být nemusí,stačí natisknout a zalaminovat do folie. Sranda by to byla,z vedlejších poboček by koukali 😉 .Osobně ji ovšem také nevyžaduji.
Miso, presne to me napadlo, ae nejak sem nemel silu na to reagovat... muzeme si udelat jednu stranu s nasim navrhem (ta se vyrobi, resp. vytiskne hromadne), dozadu se da ustrizek, zalaminuje se to (to si muze dokonce nechat kazdej udelat zvlast) a je to...🙂 a bude to na rok a nemusi se resit nic draheho...
nebo se to muze delat jako salinkarta, predek stejnej, kupony (=slozenka) se menej...
nerikam, ze bych prukazku nechtel, ale kdyz uz, tak opravdu rekneme na urovni... ne dat naky prachy za kus plastiku, kerej je stejne k nicemu... spis bysme meli jako pobocka predlozit nakej navrh cely spolecnosti...
Ahoj všem průkazkářům... sám už jsem navrhoval průkazky před drahným časem a bylo mi tehdy vysvětleno, že společnost hospodaří s vyrovnaným, poměrně malým rozpočtem a výroba cca 2500 průkazek á cca 20,- Kč už představuje cca 5% celoročního rozpočtu společnosti a to není zrovna málo - navíc by se musely každý rok řešit nějaké roční známky a pod... takže průkazky ne. Co mně ale zaujalo, je Oliverův nápad s průkazkou jako "zádama" k ústřižku od složenky o zaplacení příspěvků. Zkuste někdo navrhnout grafiku... Udělal bych to jen pro pobočku PG - pokud členům rozešleme e-mailem podobu "průkazky", mohou si jí sami vytisknout, přidat k ústřižku od složenky (už jedno, jestli si to kdo nechá zalaminovat, nebo to jednoduše slepí...). Pro pobočku to bude bez nákladů a průkazky tato mohou vypadat i pěkně...
jedině foto bývalé manželky (poslední), v barvě a s komentářem, proč jsem si ji vlastně bral.
Pánové, vzhledem k tomu, že pravděpodobně dostanu(dle předběžných ústních informací) na starosti zajištění naplnění části vyhrazené pro ČNS od roku 2010 v časopise Mince a bankovky, uvítal bych dodání informačního článku s obrázkama informující o vznikající stránce ČNSPG(PEHU, Patason, Kacuro....asi kdo to nejvíce řeší či předseda) byla by to myslím pro pobočku zajímavá "reklama" zadarmo a je možné třeba uveřejnit i podmínky a popis či parametry vkládání dat. Detaily ohledně příspěvků budu vědět cca během 14dnů a první uzavírka bude asi předběžně koncem listopadu. Uvítám také jakékoliv články i krátké informace třeba o nových variantách či typologii...atd. jak za pobočku tak za jednotlivce. Pokud se dohodneme, dalo by se vyhradit nějaké místo pro tyto drobné články a informace i pravidelně. Pokud má někdo i jiný nápad, prosím, kontaktujte mne !!! 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.