Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
tak zda se, ze o novy web - tj. o tu moznost katalogizace - by snad zajem byl ze strany muzei. kazdopadne nikdo nerek, ze je to naka nehorazna kravina apod. takze myslim, ze to bylo prijato veskrze pozitivne. publikum bylo vicemene pomerne znacne zamereno denarove🙂 ale zasvecenej to zde jiste poda prednasejici...
Takto nejako vypadali reakcie jedného špičkového numizmatika zo Slovenska...😉
[
](http://img206.imagevenue.com/img.php?image=10511_Marek_122_420lo.JPG)
;) Ten je zasněný nad tou hromadou grošíků o kterých zrovna hovoříte.
Ahoj všem, myslím, že prazentace projektu pobočky, i když nezobudila braťov Slovákov:-), vzbudila celkem obdiv a ohlas. V rámci diskuze nám bylo navrženo, abychom se obrátili s projektem na MKČR, které v současné době zpracovává systém tzv. Národních autorit pro jednotlivé obory - tj. literaturu, katalogy a pod pro různé obory, podle kterých by se měly závazně určovat a popisovat třeba historické sbírkové předměty v muzeích. No a pokud by to ministerstvo pobralo a pochopilo, mohla by z našich stránek být taková národní autorita pro české grošové mince. I když jsem k tomu spíše skeptický, zkusit se má všechno a tak dám nějakou tu zprávu pro MKČR dohromady a uvidíme, jak s tím naloží. Pokud by projekt podpořili finančně, byla by naše databáze pro státní organizace bezplatně... no a jistě by to zvýšilo prestiž pobočky. Jinak přednáška kolegů Jacxe a Olivera byla podle mého názoru jedna z nejlepších ze všech tří dní konference - hloubkou propracovanosti i provedením. Myslím, že "amatéři" z ČNS PG profesionálům na konferenci vcelku vytřeli zrak:-D
patason napsal/a:
.... Myslím, že "amatéři" z ČNS PG profesionálům na konferenci vcelku vytřeli zrak:-D
To je dobrá zpráva 😃
...tedy pokud si to mysleli i ostatní 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.