Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Kdo tomu tady šéfuje:o) Tenhle grošík se zdál že se z něj stříbro sloupává tak jsem ho ukázal odborníkovi, který minci zkusil dočistit a i když se i pod lupo zdálo že se z mince stříbro sloupává, minci vyčistil a byla to naopak nějaká usazenina. Prosím o smazání, vyfotím teď když je mince očištěná od nečistot a pošlu 😳 se stane no 🙂
OK, článek a obrázek byl zneviditelněn
Já jen ještě jednu poznámku k Oliverovu podivení se nad řekněme formálnosti postupu výboru pobočky ohledně smlouvy na web. Souhlasím s tím, že je to nepraktické a být to moje peníze, tak risknu, že se to bude dělat bez smlouvy. Ale protože jsou to naše ( tedy pro mne cizí peníze ) tak bude smlouva🙂
neboj, ja to chapu a nezpochybnuju to. uznavam, ze je to potreba... jen sem tim chtel rict, ze s tim nemam prazadne zkusenosti.
Ahoj všem. Pečlivě jsem prostudoval všechny stávající podněty k novému webu, jakož i přehledné kacurovo shrnutí. Se vším se ztotožňuji a nevymyslel jsem nic, co bych chtěl dodat. Snad jen - nevím čí to byl už nápad - tvorba určujícího klíče podle definovaných znaků, kdy by se krok za krokem zužovaly možnosti vedoucí k výsledku. To by bylo velmi nápomocné, ale mám obavy, jak stanovit znaky, když některé z nich nemusí být na grošíku vzhledem k opotřebení nebo nedoražbě patrné. Pak by se uživatel při postupu v klíči ztratil. Tolik jen moje poznámka k námětu, o kterém jsem přesně nepochopil, zda byl zavržen, nebo se dále zvažuje. Díky všem angažovaným!
ty znaky proste budou zastoupeny necim jako otaznikem... proste neni videt tak neni videt...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.