Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
o terminech se uz hlasovalo a to myslim celkem dlouho, vyjadrit se stihlo dost lidi... je skoda, ze ses nezapojil driv. celkem se jasne vyjadrilo 17 lidi, z toho prave na termin 28. 8. reklo 8 lidi, ze muze 100%, 7 lidi se pokusi prizpusobit a prijet a pouze dva jiz pri vyplnovani vedeli, ze v tento termin opravdu nemohou...
na zadny jiny termin neni tolik lidi, kteri budou 100% moct a termin si i velmi dobre stoji co se tyce poctu lidi, kterym nevyhovuje (tj. 2)... nektere podzimni terminy maji sice vetsi pocet lidi, co by mozna mohli, ale lidi s jistou ucasti je tam velmi malo...
myslim, ze termin byl tedy vybran spravedlive, na zaklade podnetu vsech a verim, ze rada lidi se jej dozvedela stejne jak napr. Pavel s dostatecnym predstihem a mohla si svuj program prizpusobit tak, aby setkani probehlo v co nejvetsim poctu lidi...
trosku mi tu spis ted chybi ohlasy brnaku, ale snad se jeste nekdo ozve... hospodu samozrejme zamluvit zvladnu sam, spis jsem cekal, zda se nekdo jeste nekoho ujme apod.
ja uz jsem jeden psal... takze zapatrat kousicek zpet, pokud to zustalo nepovsimnuto... a hospod tu par padlo, pricemz rezervaci navrhuju udelat tak 14 dni dopredu, driv ne, az bude znam finalne pocet lidi, keri ten den dorazi... aby se napr. nezamluvil salonek pro 2 lidi apod 😁
zda se, ze okurkova sezona je zas v plnem proudu, vsude je mrtvo
Ahoj,
na sobotu 28. 8. je zamluven od 17:00 salonek restaurace Šermířský klub L.A.G. Olivere DÍK!. Pokud chceme nějaký program před tím nebo druhý den (num. expozice MZM a pod.), neváhejte se na něčem usnést v rámci diskuse...
Tak jsem si právě zarezervoval nocleh😉 Už se těším jak poznám nové lidi.
Jinak ten nějaký program by nebyl vůbec marný. Ta num. expozice mě docela láká, ale lepší by to bylo ten první den, protože ten druhý to bude boj😃
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
kdyztak dej pls ostatnim vedet, kde spis na hotelu (pokud ne u nekoho), at vedi a nejsme rozfrcani po celym brne...
program muzeme vymyslet bud organizovany (= spolecny) a nebo kazdy individualne - staci se vyjadrit...
k tomu srazu jen doplnim, ze 17:00 je nejzassi termin nastupu. Kdyby se nas melo sejit vic nez se nahlasilo, salonek asi stacit nebude a budeme-li to vedet od zacatku, zaplnime jinou cast hospudky (kdyz uz tam nebude jina rezervacka). Kdyz se sejdeme pozdeji, je mozne, ze opozdilci nebudou mit kde sedet - hospoda pry byva casto narvana (vic by nam asi rekl tenzor, na jehoz doporuceni jsem zarizeni vybral). Pokud tu tedy jsou lide, kteri se nenahlasili a mini prijet, je posledni moznost se ozvat.
Rezervoval jsem to tady na tomto odkazu od tebe😉
jo, ja to uz sem nenapsal, psal sem to jen Patasonovi 😐 byl jsem se tam zeptat osobne a me tvrdili, ze 28. 8. jiz nefunguji... byl tam nejakej studentik, mozna byl mimo, ale radeji to pls sleduj... prip. tam zavolej...
kdyz jsem narychlo prochazel moznosti ubytovani, jako jeden z tech cenove rozumnejsich se mi zdal hotel Kozak... ale po Brne je i par jinych hostelu, pokud to neurazi (ja mam hostely rad)... ale bacha na ty v cikorkove, to je ho*no model...
Budu sledovat a hned dám vědět (pro jistotu tam zítra zavolám). Jinka zítra pohledám na internetu a zveřejním tu co jsem našel😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.