Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
pochybujem 😁 😆
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Silne heslo o 20ti znacich je absolutne neprolomitelne... ono je to jaksi (kdyz budu pocitat jen pismena a cislice) 36 na dvacatou, zkuste si spocitat, kolik let by potreboval na prolomeni s nejvykonejsim pocitacem na svete🙂 Vetsina prolomenych hesel jsou primitivni, bud odlovitelna pres jednoduchy slovnikovy nebo BF utok (uz to by ale nemelo byt na siti se slusnym zabezpecenim proveditelne). Vynechavam pripady, kdy si da nekdo jako heslo jmeno sve pritelkyne apod., to mu to heslo "prolomi" kazdy kdo ho aspon trochu zna.
Hacker muze heslo obejit pres nejakou bezpecnostni diru. V kazdem pripade jsou na vine vetsinou nedostatecne znalosti a schopnosti spravce web zabezpecit. Jsou weby, na ktere se nikdy zadny hacker nedostal a nebylo by to proto, ze by to zadny nezkousel.
Kdyz jsem cetl pred nekolika dny na foru CNS PG o potizich s vkladanim obrazku, zadavanim textu a ruznych nasledujicich experimentech, domnivam se ze si to tito pokusmeni shodili sami a mozna i sam ten ktery se v napadani jinych osobne angazuje.
BTW: to All: znate to jak zlodej krici chytte zlodeje?
Jo a k tem skupinam lidi ktere zde patason vyjmenoval. Ja bych je zde na Sberatel.com videl takto: Jsou jedni kteri zde zadaji o radu s urcenim, zaradenim, ocenenim aj., druzi kteri jim s tim nezistne pomahaji i na ukor sveho casu protoze je to bavi, maji z toho radost a take si pri tom dale prohlubuji sve znalosti, no a treti (asi jen jeden) kteri ustavicne hazeji kolem sebe jedovate sliny, otravuji zde atmosferu svymi vymysly a urazkami a leci si tak svoje mindracky.
Nabidka se dava pouze jednou a byla striktne odmitnuta. A ze jsem za to take neco (uplne minimum) pozadoval? Prece kdyz poslu penize treba na povodne tak ocekavam ze pomohou napravit skody, kdyz nemocnici, tak ze za ne koupi treba nejaky potrebny pristroj. Snad nemyslite ze bude darci jedno ze se za jeho dar koupily treba chlebicky na obcerstveni na schuzi 🙄 Na cely vyvoj me nabidky a jeho vyusteni se muzete podivat zde:
https://sberatel.com/diskuse/topic.php?id=2009&page=40
Myslim, ze kdo si to cele precte jiz nebude pochybovat o tom na koho byl veden vcerejsi utok.
No pánové, já mám tak trochu problém s tím, že rozumím všemu, co tu bylo napsáno. Prohlédl jsem si dobře screen co poslal Petr a věřte mi, že to není práce nikoho z nás, ale někoho, jehož hobby nejsou groše, ale právě jen a jen hackování stránek. I pro relativní pc primitivy v uvozovkách je dostupné hafo programů, které vyhodnotí slabou obranu stránky, to prostě zapneš a jdeš na pivo. Až se vrátíš, máš k dispozici tisíce stránek, jež vybízejí k hacknutí, na což máš další programy. Volně k shlédnutí jsou pak žebříčky, kde můžete shlédnout, jak spolu ten pc dorost bojuje, kdo kolik stránek složil. Tak to je. Já si nemyslím, že by se tu kvůli tomu měli napadat zrovna dva takoví fandové numismatiky. Navíc zaručeně zbytečně. Howgh...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.