Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Lidi jsou hrozný sv..., taky se mi před časem někdo nabořil na web a všechno smazal. Ještě že mám všechno zazálohované, tak jsem to během pár minut zase nahodil.
Jediné co mohu doporučit je dostatečně silné a bezpečné heslo do administrace i databáze.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
nevies , nerozumies😆 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Věř tomu, že heslo bylo dost silné. Heckerovi, který se k nám dostal, je úplně jedno, jestli prolamuje heslo obsahující 20 znaků včetně číslic i jiných znaků nebo heslo o 40 znacích. Prostě se tam dostane.
Toto přesně vyjadřuje i můj názor
To Patason: Jojo lidi jsou svine, treba takovy Kucera ktery nabidl pred casem pobocce PG sponzorsky dar za maly a jediny pozadavek - pokud se pridaji k volne pristupnym fotkam jeste metrologicke udaje, nic vic. Sice se zadneho clenstvi nedozadoval, plati radne pobockove prispevky ale je pravda ze se jen veze - vzhledem ke sve pocitacove negramotnosti neumi ani vlozit fotky do databaze minci (ale jak vim z jinych prispevku, problemy meli i dalsi).
Snad si drivejsi a dnesni prispevky neprecte nekdo z dalsich pripadnych navrhovatelu-darcu, asi by se zhrozil ceho vseho se muze dockat.
No my dva jsme si nepadli do noty, to je fakt, a tak navrhuji napriste se vzajemne ignorovat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.