Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

milstr

Uživatel

Zaregistrován:
14. 10. 2008

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 20:03

Lidi jsou hrozný sv..., taky se mi před časem někdo nabořil na web a všechno smazal. Ještě že mám všechno zazálohované, tak jsem to během pár minut zase nahodil.
Jediné co mohu doporučit je dostatečně silné a bezpečné heslo do administrace i databáze.

"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 20:56

Neviem-nerozumiem,aééééé webové stránky stráži spoločnosť kde sa platí za používanie každý rok:roll:

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 21:02

Neviem-nerozumiem,aééééé webové stránky stráži spoločnosť kde sa platí za používanie každý rok:roll:

nevies , nerozumies😆 😁

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 21:26

nemusím všetkému rozumieť,domnievam sa za nepoškodenie webu zodpovedá spoločnosť ktorá prevádzkuje server?🙄

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 21:41

Lidi jsou hrozný sv..., taky se mi před časem někdo nabořil na web a všechno smazal. Ještě že mám všechno zazálohované, tak jsem to během pár minut zase nahodil. Jediné co mohu doporučit je dostatečně silné a bezpečné heslo do administrace i databáze.

Věř tomu, že heslo bylo dost silné. Heckerovi, který se k nám dostal, je úplně jedno, jestli prolamuje heslo obsahující 20 znaků včetně číslic i jiných znaků nebo heslo o 40 znacích. Prostě se tam dostane.

PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 21:42

Archy na tebe jsem při tom nemyslel:-) Jsou tu jiní, kteří mohli původně nabízené jednorázové platby investovat do podpory hekerského výkonu (neříkám, že to udělali, ale mohli). Nechci nikoho pranýřovat, každý ať si to pořeší se svým svědomím. Zkušenost říká, že na každou svini se vaří voda... Jsou lidi, co se snaží udělat něco pro ostatní, jiní jsou lhostejní, udělají jen to, co musí a prostě se vezou a pak jsou vedle těhle dvou skupin svině, co nemají na to aby něco dokázali, nemůžou se s tím smířit, disponují buď časem nebo prostředky, které investují k tomu, aby házeli ostatním, kteří se o něco snaží, klacky pod nohy. To bylo, je a bude. Člověk holt se s tím musí naučit žít... Aristokracie rodu, ducha i peněz (Schopenhauer) z dnešní společnosti kvapem mizí a její místo zaujímá neurvalost peněz a ega... Lidstvo je plemeno zlé, blbé a zločinné (Hrabal). Jdu se léčit plzeňským... Běte! BTW Archy: myslím, že stránky ČNSPG nemají takovou návštěvnost a jsou omezené na úzkou skupinu lidí lidí. Snaha zviditelnit se na 99,9% nebyla důvodem heknutí stránek. Všem čtenářům fóra by měla být tahle událost přinejmenším podnětem k zamyšlení, s kým že si tady na fóru píší a co za lidi to čte. Málokde jinde se dá o webu ČNSPG dozvědět:-) Fórum za to samozřejmě nemůže! Můžou za to lidi...

Toto přesně vyjadřuje i můj názor

Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 21:56

To Patason: Jojo lidi jsou svine, treba takovy Kucera ktery nabidl pred casem pobocce PG sponzorsky dar za maly a jediny pozadavek - pokud se pridaji k volne pristupnym fotkam jeste metrologicke udaje, nic vic. Sice se zadneho clenstvi nedozadoval, plati radne pobockove prispevky ale je pravda ze se jen veze - vzhledem ke sve pocitacove negramotnosti neumi ani vlozit fotky do databaze minci (ale jak vim z jinych prispevku, problemy meli i dalsi).
Snad si drivejsi a dnesni prispevky neprecte nekdo z dalsich pripadnych navrhovatelu-darcu, asi by se zhrozil ceho vseho se muze dockat.
No my dva jsme si nepadli do noty, to je fakt, a tak navrhuji napriste se vzajemne ignorovat.

vassilij

Uživatel

Zaregistrován:
12. 8. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 22:33

To Kucera: nebylo by na škodu zpřístupnit databázi za nějaký poplatek - takhle bych se musel přehlašovat na jinou pobočku a za to mi to nestojí ... Jinak blíží se aukce ČNS Praha, tak doufám, že ze sebe nebudeme navzájem tahat peníze na stejných věcech ;-)

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

Vytvořeno:
29. 3. 2010, 07:44

Jo, jinak na webu v článcích Ludvíka máte typologii haléřků. Postupně ji budu doplňovat. Snad se někomu bude hodit.

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
29. 3. 2010, 07:51

To Kucera - nikoho jsem nejmenoval a na nikoho adresně necílil, nejsem islámský terorista...
BTW: to All: znáte to o té potrefené huse? :-D

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.