Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 2. 2010, 17:46

Archy: dik, mas pravdu, ze to patri vic do chlubirny, ale reagoval jsem na dotaz zde, a nejak mne to nenapadlo... 🙂

Kucera: vitr v srajtofli byl taky paradni na moje pomery... zas si budu muset dat oddych... ale nez kupovat prubezne za drahe penize na aukru, radsi jsem pustil kacku takhle narazove za rozumne ceny...

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
22. 2. 2010, 22:54

Pěkné kousky Oli,hlavně ten Vláďův srdíčkový grošík 😉 ,co by mohly znamenat ty drobné tečky po stranách PÍSMENA E v BOEMIE ?

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
22. 2. 2010, 23:08

Miso nevim... maly tecky sou i u ocasu... skoro to vypada, ze si tam umelec neco nameroval a moc mu to nevychazelo (jak me patason upozornil, ten vnejsi opis mu moc nevysel, tak tam prask krizek a stejne je tam plno mista 😁 )

takze to zas vypada, ze se kolem promenadovala lepa deva a nebo udelal sve horky letni den a notna davka piva, ne-li pak dokonce obe zaroven...

ae udal me radost, i kdyz je takovej spis horsi, no...

Marfy

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
9. 3. 2010, 14:32

Zdravím all.
Potřeboval bych poradit od odborníků. Našel jsem groš JL, ale má nějaké divné "A" v opise.
Díky za info.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

kekule

Uživatel

Zaregistrován:
19. 1. 2008

Vytvořeno:
9. 3. 2010, 15:01

hezká zajímavost..... pod tím A je G ... evidentně se řezač kolku utnul, a takhle razidlo opravil......

Topa77

Uživatel

Zaregistrován:
22. 4. 2007

Vytvořeno:
18. 3. 2010, 19:21

Rozeslal jsem všem členům záznam z ČVS 2010, usnesení a výroční zprávy. Komu z členů to nedošlo, ať dá vědět.

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 18:24

Dneska nějaká dobrá duše hekla stránky ČNSPG včetně diskusního fóra. PEHU teď dává dohromady možnosti obnovení ze zálohy. Vymyslíme, jak se proti podobným objednávkám bránit? Nic bych nedal za to, že v tom má prsty někdo z křiklounů, co se dožadovali přístupu na stránky bez členství v pobočce. Nikdo jiný neměl důvod:-)

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 18:39

Od ľudí čo chceli prístup na stránky bez členstva by to bolo hlúpe a nemyslím si že by išlo o ich útok. Hekeri idú po stránkach kde je solídna návštevnosť, mohli ste byť iba jedným z mnohých na odstrel, osobne by som nič osobné v tom nevidel.😉 Tak nech sa vám darí, hádam to dáte do poriadku.

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 19:33

Archy na tebe jsem při tom nemyslel:-) Jsou tu jiní, kteří mohli původně nabízené jednorázové platby investovat do podpory hekerského výkonu (neříkám, že to udělali, ale mohli). Nechci nikoho pranýřovat, každý ať si to pořeší se svým svědomím. Zkušenost říká, že na každou svini se vaří voda... Jsou lidi, co se snaží udělat něco pro ostatní, jiní jsou lhostejní, udělají jen to, co musí a prostě se vezou a pak jsou vedle těhle dvou skupin svině, co nemají na to aby něco dokázali, nemůžou se s tím smířit, disponují buď časem nebo prostředky, které investují k tomu, aby házeli ostatním, kteří se o něco snaží, klacky pod nohy. To bylo, je a bude. Člověk holt se s tím musí naučit žít... Aristokracie rodu, ducha i peněz (Schopenhauer) z dnešní společnosti kvapem mizí a její místo zaujímá neurvalost peněz a ega... Lidstvo je plemeno zlé, blbé a zločinné (Hrabal). Jdu se léčit plzeňským... Běte!

BTW Archy: myslím, že stránky ČNSPG nemají takovou návštěvnost a jsou omezené na úzkou skupinu lidí lidí. Snaha zviditelnit se na 99,9% nebyla důvodem heknutí stránek. Všem čtenářům fóra by měla být tahle událost přinejmenším podnětem k zamyšlení, s kým že si tady na fóru píší a co za lidi to čte. Málokde jinde se dá o webu ČNSPG dozvědět:-) Fórum za to samozřejmě nemůže! Můžou za to lidi...

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

Vytvořeno:
28. 3. 2010, 20:01

z kazdeho hecku sa webmaster pouci. inak to nebolo ani v googli,sezname,ci azete..atd.
ved aj koli tomu sa robi zaloha. a ze hekli cnspg? je tam toho. je jedna z tisic stranok heknutych kazdy den😉
asi sa na vase stranky nepacili sudruhom z Ciny😃

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.