Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
jupi, uz to vyslo? to se vecer pozvu na kofolku... 😆 😆 😆
Zaregistrován
7. 10. 2006
apropó, jak dlouho jsi na vydání toho článku čekal?
Zaregistrován
15. 7. 2007
moc ne, rekl bych... asi tak stejne, jako to trva, kdyz publikujes v chemii... prvni verzi jsem zaslal podle mailu pocatkem brezna. komunikace byla celkem v pohode, spis mam obavy ze dvou chybek, protoze o jejich opravu jsem prosil 2x a jeste v posledni korekture byly... ale pravda, mel jsem si dat pozor a tu chybu nemit uz v prvni verzi... no uvidim...
Zaregistrován
9. 7. 2007
Tož se připojuji ke gratulaci Oliverovi i Baissovi; kofolkou nebo něčím ostřejším to spláchneme za 10 dní v Brně;-)
Zaregistrován
15. 7. 2007
dik🙂
panove, komu nevadi, ze si vezme vlastni karimatku a spacak a prespi na zemi, tomu nabizim moznost prespani u me. podminka jedina, nabidka plati pouze pro lidi, ktere znam osobne uz nejakou dobu... IKEA pohovka uz je obsazena🙂
Zaregistrován
23. 10. 2006
oliver domnievam sa;🙄 pokial sa ubytuje partia zo Sběratela ,na druhý deň okamžite bude zasadanie Vašej domovej rady a jediný bod programu bude "vysťahovať"..😃 😃 😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
15. 7. 2007
nestras... ono taky uvidime, kdo od vas opravdu prijede😉
Zaregistrován
9. 3. 2010
Zdravím,
bohužel se musím omluvit z Brna. Člověk míní a zákazník mění. To je problém nás OSVČ. 😞
Zaregistrován
14. 10. 2008
Zdravím pánové.
Ač velmi nerad, se také musím omluvit, bohužel mám také pracovní povinnosti.😳
Oliver: Pro tebe mám nějaké ty mince. Budu v Brně na víkend někdy v říjnu, určitě se ozvu.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.