Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
Osobne si myslim ze PG jsou ted "modni zalezitost" a proto ty nektere ulety. Behem let sbirani jsem vypozoroval ruzne vlny obliby kdy byly v kursu treba ceske denary, jindy zase mince tolaroveho udobi.
Zaregistrován
20. 7. 2007
Zaregistrován
17. 8. 2010
Sel bud za 8500 nebo 9000.
Zaregistrován
20. 7. 2007
dík, zná prosím někdo ceny u ostatních Vladislavů ?
Zaregistrován
12. 1. 2010
Rekl bych, ze uz to neni "modni zalezitost", to byla mozna poslednich par let, ted uz to prerostlo do silenstvi. Kdyz si clovek vezme, jak mnoho PG se prodava (a bude jich jeste vic, protoze po techto cenach leckdo zacne rozprodavat o106), tak jsou ty ceny absurdni🙂
Napada me srovnani s tulipanovou horecku v Holandsku😁
Zaregistrován
17. 8. 2010
Ono taky ale staci aby tam byli dva "kohouti" - jako v pripade toho Ludvika - kteri se prehazuji uz jenom z hecu. Ceny je pak logicky uplne mimo realitu...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jenze tech kohoutich zapasu zacina byt v oblasti PG moc, nez aby slo o nahodu🙂
Ale celkem by me zajimalo, jake ma pocity ten kupec, jestli je spokojeny s tim, ze vydrazil co chtel a ukazal, ze na to ma nebo jestli premysli o tom, ze to prece jen "trosicku" prehnal.
Zaregistrován
17. 8. 2010
Povim ti to, az vydrazim nejaky PG za 150t:). Ale rekl bych, ze nejdriv to je dobra davka adrenalinu a potom prijde vystrizliveni - pokud teda ten vydrazitel neni opravdu hodne za vodou...
Zaregistrován
26. 7. 2007
vystrizliveni zazil uz asi kazdy nie?🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
To mi povídej, naposledy před chvilkou na ebay - malá čísla cizích měn jako GBlibry jsou zrádná...
ale zase 5 liber nad pomyslný plánovaný horní limit přežiji🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.