Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
Zaregistrován
13. 3. 2023
Mám dotaz na pozůstalost a její cenu. Jedná se o celé tiskové desky Hradčan a 4x deska skládaná (200 a 400). Jinak i mnoho desek s jinou hodnotou.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 12. 2019
Rekonstrukce vysokých nominálních hodnot jsou vždy zajímavé. Výskyt celých archů vysokých nominálů je sporadický. Rekonstrukce slouží pro identifikaci známkové pozice nově získaných kusů známek. I když razítkované nejsou tak vysoce ceněné i s ohledem na komplikaci porovnání pozic. Dále musíte mít jistotu, že všechny pozice jsou opravdu správně v rekonstrukci určeny. Co se týče kompletních archů s přetiskem SO 1920 jsou na tomto příkladu samozřejmě pro identifikaci ta nejlepší varianta, ale u nižších nominálních hodnot je snadnější je sestavit z blokového materiálu. Mě konkrétně zajímají přetiskové desky s přetisky SO 1920. Ale např. u 30h žlutá máte označenu přetiskovou desku A/1a, správně ale má být A/1c. Ale tato specializace je již pro zasvěcenější sběratele, kteří se trápí v identifikaci přetiskových desek. Máte ji i jiný archový materiál s přetisky? Tyto jsou v mém zájmu.
Zaregistrován
21. 3. 2017
Dobrý den, ptal jste se na cenu rekonstrukcí desek je to doopravdy velmi rozličné, již delší dobu se o to zajímám a kupuji, někdy za 4TD nižší hodnoty cca 3000 Kč, někdy za jednu desku vyšší hodnoty třeba 1500 Kč. Ale jsou to doopravdy ceny velmi rozdílné, dle zájmu. Já bych osobně měl zájem o rekonstrukce některých desek.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.