Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 2. 2008
No když už jsem to rozrýpala, tak je na mě, abych to ukončila.A ide sa!!
Zaregistrován
6. 11. 2008
Já bych sem vůbec cenzurně zakázal janovi vstup a bude klid, ostatně sbírá stejně mince...😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
26. 7. 2007
:D ja nic .ja muzikant
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
10. 2. 2006
Nic proti této diskuzi, ale doporučuji ji přesunout do tlachárny. Politických diskuzí se často účastňuji na jiných diskuzních fórech a pokud se na delší dobu odmlčím, tak mne zavřeli za moje názory.
Zaregistrován
5. 1. 2009
Pavlinko: prakšičan jak poleno už celých 5 let tu bydlím.... a v hospodě mi furt říkají "přivandrovalec" 😃
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
Zaregistrován
21. 7. 2007
Bohužel jenom část příspěvků přesunout nelze a přesouvat celé téma by bylo škoda. Tak si jako moderátor této sekce rozhodni, co s tím - v zásadě máš tři možnosti.
Zaregistrován
5. 1. 2009
Nevěděl jsem že Jarda Tvrdoň je rytec, budu se muset švagrové zeptat co vlastně ten její manžel dělá 😆 😆 😆 (taky se jmenuje Jarda Tvrdoň) 😆 😆 😆
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
Zaregistrován
26. 7. 2007
co sem nepatri tak zmaz. a je to 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
10. 2. 2006
Jako moderátor Chlubírny jsem rád, že se rozjela diskuze, nic upravovat nebudu, ale myslím si, že by mohla pokračovat v Tlachárně.
Zaregistrován
9. 2. 2008
To Axis-Prakšičan až po 10-ti letech jak bývá zvykem.Jinak nevím, jestli jsi znal pana Slováčka z Drslavic (vynikající sběratel) měl bohužel v pondělí pohřeb.Omlouvám se Jaromírovi, ale dala jsem to sem.Příště už nějaká ta celistvost.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.