Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
21. 7. 2007
To by bylo na dlouhou diskusi; momentálně je čas nepříznivě nakloněn (na rozdíl od jiných ráno brzo vstávám).
Zaregistrován
9. 2. 2008
To je pěkné ale žádný Aspekte z BDPh se mnou nemluvil o tom, jak to má byt.Držím se tohoto:Ilustrace by měla být v co možná největší shodě s motivem známky, ne však shodná. No vidím to jednoznačně.Vezmeš si pod pažu ten sborník a v rámci přednášek na Národní ve Vysokém Mýtě vystoupíš a vysvětlíš všem přítomným jurymanův, že doteďka asi všichni blbli Pavlínce a nejenom jí hlavu.Jsem zvědavá co z toho vyleze.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pro ostatní: my se nehádáme, ale jen diskutujeme 😃 a zítra (teda dnes) Dejvy jede na burzu do Žiliny.Tak dobrou noc!😃
Zaregistrován
23. 3. 2009
Díky Pavlínko za první obrázek, připomnělo mi to můj domov (i když nevím, jestli zrovna tuto kytku jsem někdy viděl). Snad tu na jaře v ještědských horách najdu něco podobného, i na podzim tu bylo pěkně. Promiňte mi off-topic, trochu mě to dojalo. Ondra
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pro Odedek:to mě těší🙂 a nejen pro tebe, ale i pro ostatní a hlavně Koblihu-všem se nesmírně omlouvám za bludy zřejmě způsobené hodinami před půlnocí a ze nesmysly, které jsem uvedla ve svých příspěvcích.Ano. Máte krásná CM přesně podle regulí a tak jak mají vypadat.Vysvětlení:
1.Jak citoval regule Dejvy a jak jsem potom napsala pravidla já, tak obraz na pohlednici musí být v co největší shodě.Tudíž-jak by řekl právník-mohou být i shodné, protože co není zakázáno, je povoleno.Smysl tohoto, že se díváme na stále stejný obrázek jen zvětšený, jaký je na známce nechám na pozorovateli.
2.Když jsem na svých prvních dvou výstavách takové CM použila, bylo mně doporučeno je ihned vyhodit (měla jsem to i v zápisu od jurymanů), protože nesplňují regule pro vystavování těchto věcí.V regulích FIP pro maximafilii je taktéž ale uvedeno:obraz v co největší shodě a opět bez mnou zmíněného ,, nesmí být stejné".
3.Při rozhovorech s vy stavovateli a jurymany u exponátů, jsem vždy dostala odpověď ,, Tak toto určitě ne!", nebo po slovensky:,,To veru ani nězkúšaj".
4.Jelikož mám doma asi 300 CM, tak kvůli bodu 2, jsem asi 200 vyhodila, protože prostě byla podle všech nepoužitelná.
5.Musím je sakra pohledat, kde jsou, protože jsou tyto CM dobrá a nic jim není.
6.Na Národní do Vysokého Mýta přihlašuju 2 exponáty a jsem ráda, že je tam tedy mohu (ikdyž v malé míře) použít.
7.Jestli mně tam na to řekne kdokoliv že to tam nemá být, osobně chytnu Dejvyho i s jeho "Aspekte zum Aufbau Thematischer Sammlungen" vydaný BDPh a vysvetlí jim, že mně celá léta vykládali bludy.
8.V poslední době jsem viděla CM vždy s jiným obrazem, než s obrazem na známce, krom výrobků České pošty.
9.Při prohlídce Exponetu a třídy Maximafilie je poměr použitých Cm kdy je ve shodě obraz na známce a na pohlednici vůči těm jak jsem si myslela že to má byt zhruba 1:500.
10.Ještě jednou se opravdu omlouvám všem za mou mystifikaci, ale snad jsem dostatečně vysvětlila, že jsem v tom nevinně a opravdu jsem nechtěla Koblihu uvést do rozpaků. 😳
Zaregistrován
12. 3. 2011
Rozhodně se mi není třeba omlouvat. Naopak mě těší, jakou jsem svými obrázky rozpoutal diskusi. Snad se mi příště povede nějaké podobné pošťouchnutí, i když neúmyslné.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Ale ono je to tu skoro vždycky tak.Jen aby z toho měli něco i ostatní.Znám diskuse, kde to končí rozhádáním a vlastně ničím.Zde to pokaždé má nějaký závěr.Stejně se na to musím přeptat, jak to je a potom si to nějak sesumírovat kvůli ostatním vystavujícím.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Ten sborník jsem uvedl trochu s nadsázkou, vzpomenuv si 2. dílu Básníků, kde profesor odkazuje na publikaci právě vyšlou v Londýně😉. Ale je pravda, že je v něm hodně zajímavých přednášek.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Vitaj doma!! Ty nadsázko, ten sborník mně půjčíš ,ať mňa neoblbuješ.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Klidně, aspoň se pocvičíš v cizích jazycích😁.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.