Zaregistrován
19. 1. 2015
Já to s tím vychováváním myslel jinak! :-))) Vychovávat příbuzné a známé ne k pití - to je jejich věc, co pijí, ale k tomu, aby (když už něco přinesou nám) přinesli něco dobrého.
Jistě, že je nejlepší vybírat sám (máte-li tu možnost), ale když už někdo mi něco stejně dá, tak ať je to alespoň dobré.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Aha, mince a caje si radsi kupuji sam..😉
Zaregistrován
19. 1. 2015
xjert01
Vidím, že jsi spíše na zelené a hnědé. Tak ať Ti chutnají - můžeš pak dát zprávu. Já v zimě zelené moc nepiju, a když, tak nejvíc tradiční Ché Xanh, protože je skoro zadarmo a k šoku většiny znalců je velmi dobrý - často SKORO na úrovni 3x dražších čínských.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jojo, vietnamce mám také rád! Nejlepší je ale seznámit se s nějakým Vietnamcem a brát ho přímo od něj. Vietnamci si sem totiž vozí velice dobré sorty a jsou opravdu za pakatel. Můj zdroj, který jsem kdysi dávno měl, už bohužel není, tak musím kupovat v čajovnách za dvojnásobek😞
Zaregistrován
7. 10. 2006
Popíjíme teď šestý nálev Formosa Lu Gu Oolong Qing Xin - lahůdka ....
Zaregistrován
19. 1. 2015
Já oolongy moc nepreferuji. A když, tak jemné. A moc se v nich neorientuji - špičkový oolong by pro mne byl možná škoda.
Zaregistrován
19. 1. 2015
Dotaz: Berete někdo čaje od Martina Špimra?
Zaregistrován
7. 10. 2006
Pro mě jsou oolongy zase zlato mezi čaji😃 Toho pána neznám.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ja mam nejradsi oolongy (jak zeleneho tak tmaveho typu), zlute caje a ruzne speciality, jako je pu erh. Ale ocenim i vetsinu jinych druhu caje.
Vietnamske zelene caje jsou obecne na bezkonkurencni urovni v pomeru kvalita/cena, nicmene kdyz chce clovek opravdu dobry zeleny caj, bez Ciny to nejde🙂 Nicmene porad je to obstojna kvalita za babku a navic na probuzeni z nejakeho duvodu ucinejsi nez vetsina jemnejsich cinskych caju.
Zaregistrován
19. 1. 2015
Kacuro
Jsem si nemohl vzpomenout, jak se ta Martinova firma jmenuje. Už mi svitlo - Teamountain. Jeho čaje se prodávají pod názvem "Špimrovky" třeba i v DČ.
Ptám se proto, že jsem chtěl něco objednat a nereaguje mi na mail, ale stránky se zdají fční - takže nevím, co se děje.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.