Zaregistrován
6. 11. 2010
Tak zrovna sedim ve skole a bavim se s tou divkou co byla pulrok v Argentine (Resistencia, ne Misiones) a kdyz jsem ji rikal ze tu kdosi tvrdi ze se mate pije jen s mlekem, tak vytrestila oci🙂
Zaregistrován
2. 5. 2013
Hurley, bohužiaľ on Filozof by si mal občas tvdo zahryznúť do jazyka pokým tresne nejakú somarinu a svojim poučovaním nebude ostatným členom úplne na smiech. Všimnite si jeho niektoré príspevky, ktoré končia takým ironickým dodatkom, že bolo načase opustiť tieto končiny a presťahovať sa do normálneho sveta. Pravdaže sme sa okrem toho dozvedeli, že niet postihnutejšej rodiny okrem jeho a ako tvrdo finančne dopadol. Predpokladám, že na vine boli len tí druhí a nie on. Pokiaľ som pochopil jeho príspevky, tak žije vo Švajčiarsku a je momentálne nezamestnaný a pravdaže vlastné auto má za hranicami v Nemecku, lebo ho nesmie používať v mieste bydliska. Čo je fantazmagória a čo skutočnosť, to nechám na zvážení ostatným. Normálny súdny človek by asi také informácie nezverejňoval na fóre. Niekto má možno potrebu sa prezentovať aj takým spôsobom.
V prvom rade chcem povedať, že každý z nás občas urobí nejaký lapsus, uvedomí si to a dokáže sa druhému i ospravedlniť a sú takí, ktorí si to neuvedomia a svoje názory budú druhým vnucovať hlava-nehlava.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pro mne je prachovnice takový ten váček s černým prachem, co se z něj sypal prach do pušky (muškety atd.).🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
Prachovnice je název i pro tyto skleněné dózy se zabroušeným hrdlem: https://www.google.cz/search?q=prachovnice&safe=active&hl=cs&biw=1280&bih=871&noj=1&site=webhp&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ei=dhD7VP-oO8XsO9uZgKAI&ved=0CAkQ_AUoAg
Zaregistrován
12. 6. 2012
My tomu říkáme sklinky na bonbóny. Máme takové veliké (takové jak jakože leží na boku), pokud je kočky už nerozflákaly. Děda z nich prodával. A ty hnědé stojaté jsou na léky a chemikálie (např. na vývojku).
Zaregistrován
19. 1. 2015
Zaregistrován
19. 1. 2015
No - pokud hodláš pokračovat osobními invektivami, se mnou nepočítej.
Abych tedy byl přesný, trvám na tom, že v Argentině před 6 lety (ok - možná se to za poslední roky změnilo - může být) nemyslitelné, zalévat V KALABASE - vodou. A poté, co jsem to zkusil už vím proč. :-)
Pro šťouraly - ano, přiznávám, úplně všech jsem se v Argentině neptal. A logicky - nemohu vyloučit, že má někdo lokální zkušenost jinou.
A už mne to nebaví - jde o prd a může mi být fuk, co si kdo o Argentině myslí. Ztráta času pro všechny.
Zaregistrován
19. 1. 2015
A víš, co je tady nejlepší? Že tu nenarážím na příspěvky, jako je tento Tvůj.
Pokud jde o zveřejňování informací - "normální" člověk by je možná nezveřejňoval. Já - starý trouba - byv otázán, jsem po pravdě a otevřeně odpověděl. V Čechách asi nezvyklé, že?
Takže naposledy: nikomu jsem tyto informace nevnucoval. Je to lež. Byl jsem na ně dotázán. Jakmile se to začalo (proti mé vůli) rozlézat, odkázal jsem to vše do soukromého mailu, protože pochybuji, že na sběratelském serveru někoho zajímají podrobnosti o nějakém Filozofovi.
Rač dohledat. Dále - prosím - kritizuj jen to, co se skutečně stalo. Děkuji.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Ruku na srdce, s touto útočnou debatou jsi začal ty, tak se hoď do klidu, příště si odpust kategorická prohlášení s vykřičníky a nesnaž se i z tohoto vlákna dělat válečnou zónu, nikdo tu na to není zvědavý.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Aktuálně dozásoben a tak mám opět chvíli co pít 😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.