Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#301 8. 6. 2025, 08:35

Občerstvení před vstupem do haly (bohužel přímo na sluníčku, s minime míst k sezení ve stínu, třeba pod slunečníky (tady by na to chtělo zapracovat) i tradiční frinta na novou "nulaeurovku"...

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#302 8. 6. 2025, 08:44

Hala, kde se koná vlastní Zberatelské setkání je prostorná dobře osvětlená, jen je v ní na její velikost trošku brzo vedro...

Dojem z letoška?

• naprostá dominance numismatiky, především eur v jaké koliv podobě a notafilie (bankovky), tady zase převaha tech 0 euro suvenýrů.
  • až na tři stoly (stánky) žádná filatelie!! Ale vůbec nic. To bylo pro mě velké překvápko a velké zklamání. Takže jsem si nekoupil a domů nepřivezl žádné to svoje "Brno 2" a v celku brzo jsem měl mohl odejít...

Poslední úpravu provedl(a) MikyM v 8. 6. 2025, 08:44
Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#303 8. 6. 2025, 08:47

Minulý rok tu měla stánek i naše Česká poštra...asi to byl ale jen záchvěv nějaké nečekané aktivity... letos už zase jen tradičně domácí a Němci... ale aspoň bylo odkud a co poslat jako pozdrav domů...

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#304 8. 6. 2025, 08:57

Když to shrnu...

• na to, jak je veliká hala a vlastní předsálí minimum míst k sednutí se stolky k pokecu a k přebrání toho, co si člověk koupí (taková ta odpočinková zóna), hlavně v hale by se určitě místo našlo
  • dvě šatny a žádná otevřená, tedy s obsluhou, takže si každý ten dvůj batůžek tahal mezi stánky na zádech a potil se
  • chyběl mi něco jako katalog...
  • pořadatel za to asi nemůže, ale letošní naprostá absence filatelie mě fakt překvapila a bude to jeden z hlavních důvodů uvažovat, zda se mi bude chtít sem i příští rok. Spíše tedy ale ne...
Profilový obrázek
jansvi

Uživatel

Zaregistrován:
14. 4. 2010

#305 8. 6. 2025, 08:57
Hala, kde se koná vlastní Zberatelské setkání je prostorná dobře osvětlená, jen je v ní na její velikost trošku brzo vedro... Dojem z letoška? naprostá dominance numismatiky, především eur v jaké koliv podobě a notafilie (bankovky), tady zase převaha tech 0 euro suvenýrů. ...

Je uzasne ako to MikiM dokaze lapidarne, ale pragmaticky zhodnotit. Klobuk dole. Ale na tom povzdychu o absencii filatelie nie je az tak nic nove. Ba povedal by som, ze je to take "stare". Nech sa na mna nikto nehneva, len pri pohlade na obrazky z pravych filatelistickych podujati, sa tam objavuju ti v tej vyssej vekovej kategorii. Ti s pomenej rokmi uz na to nie su stavani. Rychlost a okamzitost akcie to je ich motto. Mozno stale plati: mladi vpred a stari na sva mista. Vela radosti zo zbierania MikyM a este viac krasnych pribehov s tej 2 jky. Stoji to za poklonu.

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#306 8. 6. 2025, 09:02

Sběratelské setkání téměř bez filatelie, otevřená restaurace a pivo za šílených 3,50 euro, občerstvení venku bez dostatku míst k sezení ve stínu (pod slunečníky, které by uměla bez problémů zajistit každá hospoda se zahrádkou)... nebylo proč se tu zdržovat déle... Aspoň pro mě, ale věřím že numizmatici a notafilisté, pořípadě lidé, kterým nevdilo pobývat na prudkém přímé slunci, si tu mohli přijít na své...

Já, jako tradičně, zašel do centra Blavy, na Klubovňáckou jedenácku...

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#307 8. 6. 2025, 09:17

Vzkaz všem filatelistům (těm, co prodávají i ti co chtěji kupovat) z Blavy a okolí... hele do Brna to máte kousek, tak si už dnes do diářů napište datum 11. dubna 2026

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#308 8. 6. 2025, 09:22

Toto je asi nejbližší akce... 19. července 2025

https://kfjihlava.cz/setkani-sberatelu/

V Jihlavě bývá filatelisticky prima!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.