Zaregistrován
26. 2. 2020
A jaký to tam bylo dnes...?
Prima.
Ve Svitavách umí tu burzu udělat prostě pohodově. Čisté, světlé prostorné....příjemní pořadatelé i obsluha u minibaru. Škoda, že neměli točené pivko, ale lahvová plznička a kávička bylo také dobrá.
Převaha filatelie, ale našly by se i pohlednice a mince.
Lidí moc nebylo, žádné návaly, ani ze strany kupujících a ani prodejců, dokonce pár prázdný prodejních stolů...
Ale aspoň mi nikdo nedýchal na záda a nepřetahoval se se mnou o židličku, Měl jsem čas si vše v klidu projít, prohlédnout, pokecat s o tom co hledám a chci s prodávajícím, navíc potkal jsme tu pár známých...😉
Pár fotek, ať si uděláte obrázek sami...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Mé oblíbené "hrabošky"...😁
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
A moje dnešní úlovky...paráda! Takže stoprocentní spokojenost!
Vážně, Svitavy a její burzu ve zdejší "Fabrice" vřele doporučuji. Tak přijďte v říjnu a ve větším počtu! Vy nakupující i vy prodávající!
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Nezapomeňte příští týden je burza v Jihlavě (viz zdejší příspěvek 213) a pak za pár dní (před Jarním Sběratelem) se můžete přijít mrknou ještě i do KD Barikádníků v Práglu...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
A jaké to dnes v Jihlavě bylo?
V nových, čistých, větších a lépe osvětlených prostorách. Účast prodejců trochu slabší, návštěvníci se tak nějak pravidelně trousili dovnitř a ven...
Překvapilo mě zde velké procento prodejců kapesních kalendáříků, dost pohlednic i té klasické filatelie, tedy alba se známkami, na jednom ze stolů bankovky, jinde jsem viděl mince.
Málo celistvostí... teda pro mě...nakonec jsem si odvezl jen jedno svoje Brno 2...😉
Kolem jedenácté, když jsem odcházel, to vypadalo, že to už končí...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Taková blbůstka, ale potěší...moc pěkně udělaný kapesní kalendářík pořádajícího KF...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Na vstupních dveřích plakát se všemi letošními termíny zdejších burz a jeden letáček burzy odjinud, tak to sem dávám, ať taky víte...
Hele, příjemné dopoledne, pohodoví lidi, nikdo se nedohadoval, tak proč sem zase příště nepřijet... Letos tu měli navíc i kliku v tom, že o patro výš byla velká burza modelů (letadla, autíčka apod.) kam zavítala opravdu spousta la spousta idí a tam měli bufet s pivkem, kávičkou...Když jste ukecali pořadatele, vpustil Vás tam k bufetu i bez zaplacení vstupného...Takže mně dnes nechybělo nic...😃
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Já jen, aby se vědělo...😉
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Jen připomínám....
Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak je to zá námi....
Nebylo to jednoduché, opustit veletržní prostory, s minimálními náklady, pár dnů po úmrtí předsedy našeho klubu.
Ale myslím, že jsme mu ostudu neudělali...
Změna na sobotu prospěla. Přišla spousta lidí, všechny stoly obsazené, občerstvení přímo v hospodě, před hospodou na čerstvém vzduchu zahrádka na oběd a pivko...neslyšel jsem žádnou výraznou námitku... Co prodejci přivezli, to si mohli návštěvníci koupit...
Víc pro to nelze udělat...
Něco přece:
- osvětlení v sále nic moc, bohužel budova hospody je stará světel minimálně, snažili jsme se přisvítit, ale zase to pak svítilo moc do očí... musíme něco vymyslet...
- naplánováno zbytečně dlouhé, od 9-17 je moc. Po 12 hod už téměř nikdo nechodil a prodejci balili...V 15,00 bylo uklizeno
- překvapilo mně jak moc prodejcům vadily 2 schody bez "sjezdu" při nastěhování prodejního materiálu do sálu. Musím se zeptat v Jihlavě nebo Svitavách, jak to vysvětlují nebo zařizují prodejcům tam... mají tam do sálů schodů spousty...
Pokud tam někdo z Vás byl a máte jakoukoliv připomínku (aby to příště bylo lepší) sem s ní....😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.