Zaregistrován
26. 2. 2020
Teda až druhý den. Pořádají to tady ve středu a ve čtvrtek.
Mají tady perfektní podmínky. Velký sál, vysoké stropy, takže spousta vzduchu, hospůdka hned vedle, se zahrádkou ve stínu. Takže mi letos vůbec nevadilo, že bufet uvnitř sálu byl z neznámého důvodu uzavřen, venku se sedělo líp...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Nevím jak ten první den, ale i z fotek je patrné, že druhý den ve čtvrtek byla účast hodně slabá...jak prodejců, tak především návštěvníků a nakupujících...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Ale aspoň jsme se nemačkali a nepřekáželi si...😃
Zatímco minulý rok jsem si tady postěžoval na jakousi apatii a letní únavu pánů za prodejními stolky, letos musím říct, že pohoda...
Ať jsem přišel k jakémukoliv stolku, vzbudil jsme tentokrát zájem prodávajícího, dali jsme se do řeči...
Takže jsem našel a to svoje Brünn bahnhof/Brno 2 přikoupil.... a příští rok, budeme-li zdraví, sem zase na chvilku určitě nakouknu...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
A toto bude asi nejbližší větší akce...tak aby se vědělo....😁
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Ještě se mi dostalo do rukou toto...tak aby se taky vědělo...
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2010
Pokud budete mít někdo cestu kolem. Bude to spíš o setkání sběratelů, než klasická burza. Ale prodej (a nákup) je samozřejmě možný.
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak po prázdninovém nicnedělání se znovu potkáváme...
Brno, KF A. Muchy, restaurace Bogota (u hl. nádraží) a pravidelná měsíční burza s aukcí poslední sobotu v měsíci....
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Všechno klape... všechno je zajištěno, přesto ...
Málo lidí, zejména ale málo věcí k prodeji, jak na jednoltivých stolech prodejců, tak vnabídce samotné aukce... zboží prostě není....
í
Kde jsou ty kvanta známek ze sbírek těch, co už nežij, nebo přebytky ze sbírek co se nám povalují doma...?
Na Aukru?
Nebo je v tom jen a jen naše lenost, přebrat si to doma, vytřídit, nabalit, dovézt, nabídnout....
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Vždycky mě vytáčí hlasitěé ironické poznámky některých co přijdou... tak jako právě včera... "Nó sběratelé přišli, ale známky tady nejsou..." (Možná, kdyby to pořád dotyčný necpal jen na Aukro, a něco taky donesl sem, možná by to byl první počin, který by strhl i ostatní....)😉
KF A.Muchy má přes 100 členů, přesto skoro nikdo z nich nepřijde a nedonese to, co už doma nepotřebuje a nenabídne dál...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Něco se děje i s naším pravidelným brněnským sběartelským setkáním (dosud na BVV v ten nešťastný pátek)...
Proběhla ve výboru diskuse, opouštíme pátek a drahé BVV, mělo by to být v sále tady v Bogotě a v sobotu...
Jaký je ale dnes zájem o filatelistické a sběratelské dění v Brně, dokumentuje třeba i anketa, jaké nové logo pro toto naše setkání vybrat...Proběhla právě tady na burze a celkem svůj hlas dalo některému z návrhů 10 osob...😲
To máte pak chuť se na všechno vy....
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.