Teda až druhý den. Pořádají to tady ve středu a ve čtvrtek.
Mají tady perfektní podmínky. Velký sál, vysoké stropy, takže spousta vzduchu, hospůdka hned vedle, se zahrádkou ve stínu. Takže mi letos vůbec nevadilo, že bufet uvnitř sálu byl z neznámého důvodu uzavřen, venku se sedělo líp...
Obrázky:
Ale aspoň jsme se nemačkali a nepřekáželi si...😃
Zatímco minulý rok jsem si tady postěžoval na jakousi apatii a letní únavu pánů za prodejními stolky, letos musím říct, že pohoda...
Ať jsem přišel k jakémukoliv stolku, vzbudil jsme tentokrát zájem prodávajícího, dali jsme se do řeči...
Takže jsem našel a to svoje Brünn bahnhof/Brno 2 přikoupil.... a příští rok, budeme-li zdraví, sem zase na chvilku určitě nakouknu...
Obrázky:
Pokud budete mít někdo cestu kolem. Bude to spíš o setkání sběratelů, než klasická burza. Ale prodej (a nákup) je samozřejmě možný.
Obrázky:
Všechno klape... všechno je zajištěno, přesto ...
Málo lidí, zejména ale málo věcí k prodeji, jak na jednoltivých stolech prodejců, tak vnabídce samotné aukce... zboží prostě není....
í
Kde jsou ty kvanta známek ze sbírek těch, co už nežij, nebo přebytky ze sbírek co se nám povalují doma...?
Na Aukru?
Nebo je v tom jen a jen naše lenost, přebrat si to doma, vytřídit, nabalit, dovézt, nabídnout....
Obrázky:
Vždycky mě vytáčí hlasitěé ironické poznámky některých co přijdou... tak jako právě včera... "Nó sběratelé přišli, ale známky tady nejsou..." (Možná, kdyby to pořád dotyčný necpal jen na Aukro, a něco taky donesl sem, možná by to byl první počin, který by strhl i ostatní....)😉
KF A.Muchy má přes 100 členů, přesto skoro nikdo z nich nepřijde a nedonese to, co už doma nepotřebuje a nenabídne dál...
Obrázky:
Něco se děje i s naším pravidelným brněnským sběartelským setkáním (dosud na BVV v ten nešťastný pátek)...
Proběhla ve výboru diskuse, opouštíme pátek a drahé BVV, mělo by to být v sále tady v Bogotě a v sobotu...
Jaký je ale dnes zájem o filatelistické a sběratelské dění v Brně, dokumentuje třeba i anketa, jaké nové logo pro toto naše setkání vybrat...Proběhla právě tady na burze a celkem svůj hlas dalo některému z návrhů 10 osob...😲
To máte pak chuť se na všechno vy....
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.