Byl jsme se tam i tentokrát mrknout...
- lidové vstupné 20,-Kč😃
- velká místnost, vyvětráno, dostatek světla a místa pro všechny😃
- občerstvení (pivko, párek, smažák) "na baru"😃
- spousta filatelie😃
- málo zákazníků😉
- nikde jsem také neviděl reklamu na dnešní burzu (časopis Filatelie, Merkur revue, na některých jiných burzách...)
- relativně i málo prodejců😉
- takové všechno pomalé, ospalé😉
Nevím jak Vy, ale také nepochopíte někdy (bohužel je to stále častější) situaci:
**- Já: "nemáte prosím... sbírám .... , co mi z toho můžete nabídnout...?"**
-Prodávající u stolku, mnou vytržen z poklidného dopoledního klinbání :
- "jé to nevím... možná to tady někde mám... však se podívejte... jé to mám doma, to jsem nebral... "
Doprčic pánové.... pokud někam jdu něco prodávat a nabízet, tak se na to dopředu připravím... proberu si co budu nabízet, vezmu z domu vše co unesu, na stole si to popíši cedulkou, s potencionálníám zákazníkem se snažím mluvit...
Někdy mám pocit, že ti stejní pánové, co tam (nemluvím jen o dnešní burze v KB) byli minule a předminule... vezmou ze skříně tu stále stejnou siťovku stokrát přebraných zbytků dublet jejich sbírky", kterou si tam, schovali posledně a jdou si posedět na další burzu než manželka doma připraví pozdní oběd...
Takový pocit mám z letošní burzy v KB. Pěkné velké čisté prostředí, s občerstvením, v dosahu metra, plné "ospalých"pánů, kteří tu už stokrát seděli...
No, příští rok sem už nepojedu, pospím si také a doma ...
Obrázky:
Ano, to mi před lety říkali na okupační vydání taky. Pak jsem jednou předvedl (po odklizení padělků), co tak jako mám a většina jich seznala, že to ani nikdy neviděla. 😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.