Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak jsem si tam včera zajel...😃
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
A musím říct, velice příjemné...
Celkem slušná návštěva, naprostá dominance filatelie a potkal jsme se tam s pár známými... pár nových známých si udělal...
Sice zde nemají občerstvení a chtělo by to před otevřením pořádně vyvětrat(!!), ale na podzim doporučuji!
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Potěšila mě ta dominance filatelie, takže bylo si z fakt čeho vybírat...
Hezky v klidu, s pokecem...
Tak toto je můj včerejší úlovek - brněnská dvojka, Brünn Bahnhof, Brünn Stadt...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Kolegové z Jihlavy prominou, ten jejich Ježek se vážně pořád ještě nedá pít... museli jsme pak zhodnotit své nové přírůstky na náměstí u konkurenčního Kozla z Popovic...
Ale jak říkám...jinak moc prima!
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2018
tak tady se vidím :-)
Zaregistrován
26. 2. 2020
Bude tuto neděli...
Já vím..."Blešák"..., ale najdou se tam i známky...😃
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Také letos, se před podzimním veletrhem Sběratel v Praze, pořádala dvoudenní (středa čvrtek) filatelistická burza v Domě barikádníků...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Byl jsme se tam i tentokrát mrknout...
- lidové vstupné 20,-Kč😃
- velká místnost, vyvětráno, dostatek světla a místa pro všechny😃
- občerstvení (pivko, párek, smažák) "na baru"😃
- spousta filatelie😃
- málo zákazníků😉
- nikde jsem také neviděl reklamu na dnešní burzu (časopis Filatelie, Merkur revue, na některých jiných burzách...)
- relativně i málo prodejců😉
- takové všechno pomalé, ospalé😉
Nevím jak Vy, ale také nepochopíte někdy (bohužel je to stále častější) situaci:
**- Já: "nemáte prosím... sbírám .... , co mi z toho můžete nabídnout...?"**
-Prodávající u stolku, mnou vytržen z poklidného dopoledního klinbání :
- "jé to nevím... možná to tady někde mám... však se podívejte... jé to mám doma, to jsem nebral... "
Doprčic pánové.... pokud někam jdu něco prodávat a nabízet, tak se na to dopředu připravím... proberu si co budu nabízet, vezmu z domu vše co unesu, na stole si to popíši cedulkou, s potencionálníám zákazníkem se snažím mluvit...
Někdy mám pocit, že ti stejní pánové, co tam (nemluvím jen o dnešní burze v KB) byli minule a předminule... vezmou ze skříně tu stále stejnou siťovku stokrát přebraných zbytků dublet jejich sbírky", kterou si tam, schovali posledně a jdou si posedět na další burzu než manželka doma připraví pozdní oběd...
Takový pocit mám z letošní burzy v KB. Pěkné velké čisté prostředí, s občerstvením, v dosahu metra, plné "ospalých"pánů, kteří tu už stokrát seděli...
No, příští rok sem už nepojedu, pospím si také a doma ...
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ano, to mi před lety říkali na okupační vydání taky. Pak jsem jednou předvedl (po odklizení padělků), co tak jako mám a většina jich seznala, že to ani nikdy neviděla. 😎
Zaregistrován
26. 2. 2020
Áááá, v Brně se už ví !😁
Tak si všichni-ti, co chcete prodat i Ti co nakoupit, napište do kalendáře datum
3 . března 2023!
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.