Moderátoři: numismat, smith

Filozof

Uživatel

Zaregistrován:
19. 1. 2015

Vytvořeno:
21. 1. 2015, 17:46

Ještě bych si dovolil jedno téma otevřít, které tu explicitně nevidím.
Jako začátečník jsem zatím byl asi na 4 otevřených burzách (Sběratel Praha ap.). Utratil jsem tam všechno včetně lístku na autobus - jak jinak. :-)
Jaké tam bývají ceny, osazenstvo atd.? Je to blíž poctivostí a reálností cen spíš burzám ČNS nebo Aukru? Co ti Poláci tam? Bývají tam falza častá?

Mimochodem - napadlo mne podívat se na net, zda se nekoná něco tady v okolí - a zdehle - zrovna u nás ve městě je velká (asi) burza tento víkend! Dokonce s takovými zajímavostmi, jako nejstarší bankovka světa (1368) ap. - to se docela rád podívám. Hned tam vyrazím. Co byste poradili na burzách asi tak sledovat, abych se nejvíc naučil?
(Případně - kdyby někoho zajímalo abych z téhle konkrétní burzy omrknul něco pro něj (ceny?) - ale to asi jako laik nemám šanci...)
odkaz:
http://www.worldmoneyfair.de/bmm/

Abelo

Uživatel

Zaregistrován:
3. 4. 2018

Vytvořeno:
8. 4. 2018, 11:05

Mě by zajímalo, kde a kdy se konají menší filatelistické burzy v Praze. Nějaká doporučení? Díky

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
8. 4. 2018, 11:10

Tento dotaz zařaďte do sekce filatelie. Tam dostanete jistě odpověď. Do sekce numismatiky pravděpodobně nechodí tolik sběratelů známek.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Tovy

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2011

Vytvořeno:
8. 4. 2018, 11:40

Sice je to stary dotaz, ale celkem by me to zajimalo taky (jako cloveka, ktery sice zasadne nikam nejezdi, ale co kdyby se to zmenilo🙂 Jsou nejake numismaticke burzy tady nebo nejake srazy? Predpokladam, ze CNS neco maji.

opal

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2016

Vytvořeno:
8. 4. 2018, 11:45

Taky by mě to zajímalo. Vím že je Mnichov, Vídeň, Berlín.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.