Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 6. 2012
Například já měl mezi těma svýma přetiskama padělků!! Jenže jsem dlouho nevěděl co je co, nepotkal jsem nikoho, kdo by to věděl. Třeba u Fiume a Debrecína mi bylo jasné, že je tam hromada padělků, přetisky byly dost rozdílné už na první pohled, ale nebyl tu nikdo, kdo by mi řekl která je která. Anebo jsem ho aspoň nepotkal. Pak přišlo Brno 2000 a tam jsme narazili na Bodora. To je taky důležitá vlastnost velkých výstav - člověk potká důležité lidi, které by jinak možná nepotkal, nebo jen stěží. Na Praga 1988 jsme zase potkali Hedboma. Akorát že Česká pošta teď jen úzce hledí na zisk, na filatelisty myslí jen tím, že vydávají různé blbosti a jinak na ně sere (a přitom výstava je pro poštu vždy ohromná propagace a to nejen u nás). No a navíc soudruzi z Prahe zatrhli výstavu Brno 2013 i když se daly prachy sehnat jinak, například z EU.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Je to ke napodobenina škodě sběratelů a nesedí na první pohled ani způsob tisku ani razítko atd.
Dost časté staré a známé předválečné provedení padělku(asi kamenotisk) pro více většinou afrických kolonií.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
29. 8. 2012
Je mi jasné ,že padělků je plno. Ale štve mě, že člověk kolikrát naletí jak malej kluk. Třeba tuto známku, jsem v životě v ruce neměl, až nedávno se mi dostala do ruk a tak to dopadá.Člověk to sbírá tak dlouho a bohužel chybička. Naštěstí to nebylo za velký peníz. Jinak všem sorry, musím se pořád učit. A Dráček doufám, že pohoda, nic ve zlým. Někdy jsem jak školák.😁 🙄
Zaregistrován
29. 8. 2012
Známky z roku 1897/ stav X. Ještě, že mají průsvitku. 😁
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
V pohodě...
Zaregistrován
29. 8. 2012
Pěkná série z roku 1940. XX
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2012
Konečně se mi podařilo sehnat 1882/ XX ! I pro porovnání tisku.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2012
Známka z roku 1862/ C.
Není úplně dokonalá, ale potěší chyběnka.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 3. 2009
Pěkné. Asi začnu sbírat něco podobného.
Zaregistrován
6. 11. 2008
No sice tohle nesbírám, ale z nějakých zbytkových partií běžných věcí se mi jich tu zrovna pár v šuplíku povaluje...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.