Zaregistrován
14. 9. 2008
A kdyby chtel nekdo 200tis za 100k1919 ve stavu 1, vysmali by se mu taky🙂
Zaregistrován
12. 6. 2012
Za 200-300 let se bude v učebnicích psát: Už počátkem XXI. století byl učiněn pokus o virtuální celosvětovou měnu, ale (důvody) tento pokus zkrachoval.
Zaregistrován
30. 8. 2007
Ja som sa z akcii stiahol uplne; na zaciatku som na nich pekne zarobil ale potom sa mi prestalo darit. Inak mi nejde do hlavy kto je schopny liat tolko penazi do Tesly-este nikdy nevykazali zisk a na kazdom vyrobenom aute prerabaju. Na plne usta to povedal nedavno jeden odbornik z auto priemyslu-ze Tesla nema ziadne lepsie baterie nez konkurencia a predpovedal im zanik do 2 rokov.
A co sa tyka kryptomien, teraz su dost vysoko ale oplati sa vyckat na korekciu, ja som teraz po pade z toho maxima prikupil trochu za 9400$/btc, aj ked boli velke problemy s loginom na bitstamp, tak snad sa aspon poucia z toho a do buducnosti to zlepsia.
Zaregistrován
30. 8. 2007
Tych bytov bude za chvilu az vela, neviem ako na tom bude konkretne Blava ale pre cele Slovensko sa predpoveda pokles populacie z dnesnych 5,4 miliona na zhruba 3,7 miliona v roku 2100. Ak to teda "nevylepsia" ti novi Europania z Blizkeho vychodu a Afriky.
Navyse, podla statistiky 91% Slovakov uz byva vo vlastnom, najmy u nas tak nefrcia:
http://eyeonhousing.org/wp-content/uploads/2015/06/Presentation13.jpg
Zaregistrován
25. 11. 2016
To mě dost udivuje. Jednak mám v hlavě jiné % , jednak byty nejsou a zájem pořád je... Ale vidím to tak ještě 2-3 roky. Sice se staví málo, ale budou sazby víš a nezaměstnanost pry az k 8%... Tak k uvidíme. My koupili 3 a dva u jsou pryč se slušným zhodnocením... Ale tento rok neni moc kde brat.
Akcie me baví, ale je to o nervy🙂) logiku bych v nich moc nehledal (já naštěstí dělám technickou)
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
30. 8. 2007
Ja len vobec nechapem, kto si to u vas napr. v Prahe moze kupovat. Cital som, ze tie ceny vyhnalo dost Airbnb, lebo vela z tych bytov ide na kratkodobe prenajmy. Ale ajtak, ak zoberiem tie platy-priemer u vas je 1200 eur, na Slovensku 950 eur: ktory mlady par, ktory chce mat deti si zoberie hypo na 7 mega za 3+kk?
Myslim, ze bublina sa tvori tam, nie na bitcoine, aj ked takisto prepocty bitcoinu na pocet populacie na Zemi tiez nie su dobre, podla Credit Suisse 70% obyvatelov Zeme ma celkovy majetok teda aktiva minus pasiva vo vyske do 7938 dolarov a ti maju ine starosti nez kryptomeny.
Obrázky:
Zaregistrován
30. 8. 2007
Davam sem este tuto tabulku, lebo myslim, ze je velmi zaujimava:
Asi ste na tom globalne lepsie nez si myslite, 10% najbohatsich ludi ma majetok v hodnote 71560$ a viac a to nenavidene 1% ma 744400$ a viac, ide o vsetky financne prostriedky, nehnutelnosti, akcie atd. minus dlhy.
No a ako bonbonik, 62 najbohatsich ludi sveta vlastni to co 3,8 miliardy najchudobnejsich:
https://www.theguardian.com/business/2016/jan/18/richest-62-billionaires-wealthy-half-world-population-combined
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2015
Pamatuju kdyz jsem byl v Shanghaji jak porad byty jen stoupaly v cene, dneska tam metr stoji tak dvojnsobek nez v Praze (dneska mozna i vic) ale platy jsou tam treba polovicni. A porad se prodava.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Zaregistrován
21. 12. 2015
To bohatstvi nejbohatsich je z velke casti jen na papire - napriklad vlastni akcie svych firem
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.