Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
Jo vidite, jak vypada vubec ta nova kniha o BP? Ja ji mam u Greggyho, tak nic nevim. Resi se v ni i toto?
Zaregistrován
7. 10. 2006
Na začátku týdne mi sice přišla, ale přiznám se, že jsem ji jen velmi rychle prolistoval a pro nedostatek času odložil😞
Zaregistrován
23. 6. 2007
Nevypadá to špatně. Zatím jsem pročet popis nálezu a teď jsem u tabulek variant. Ještě jsem ji neporovnal se svejma penízkama, ale připadá mi, že varianty tam jsou popsány celkem dobře. Určitě se bude dát použít pro určování starších variant.
Jestli chceš, tak Ti ji pošlu. Ať nemusíš čekat až do K.Hory.
Zaregistrován
15. 7. 2007
ne v pohode, nespecha. mam dost jine prace. jenom Te poprosim o overeni zda popisuje a zna jednu chyborazbu / variantu - vice mailem. nespecha.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Děkuji kolegům za upřesnění.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Na tuhle knížečku se už těším, v sobotu jedu do Hradce na fakultu tak se ve chvíli volna zastavím v muzeu, kde ji pro mne již mají nachystanou🙂 Vím totiž, že v mnoha případech mi předchozí Brádleho publikace o nálezu v Kosičkách pomohla při určení nejednoho groše. Když se totiž k původním mizerným perovkám přidají i kvalitní fotografie a přidá je k nim hlavně někdo, kdo tomu rozumí, je to výborná pomůcka při určování ať už PG, tak jejich dílků.
Zaregistrován
23. 11. 2011
To Hurley
V sobotu máme pobočkové schůzku od 13,30 h v restauraci Springfield pár metrů od muzea, tak se na nás přijď podívat, máme i malou aukci...
Zaregistrován
6. 11. 2010
Ve 13:30 bych se mohl zastavit tak na 15-20 minut, tedy jen pozdravit, víc času bohužel mít nebudu. Domluvíme se kdyžtak přes mail.
Zaregistrován
28. 5. 2012
Mohu-li poprosit, mrkněte někdo jestli jsem si to určil správně, obzvláště u č. 5 a č. 8 si nejsem zcela jistý (ta kulička tam fakt není...).
Díky moc.
Obrázky:
mirrek07@seznam.cz
Zaregistrován
30. 5. 2009
S určením souhlasím a u č. 5 bych možná volil typ I.3/a
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.