acme2000 napsal/a:
na fb? jaká skupina?
Den otevřených dveří České národní banky 😉
je to 12. 6. od 9 do 15 (ofiko do 16, ale po třetí tě už dovnitř nepustí) jen v pražský centrále.
Můžeš se podívat skoro všude (dokonce i do Tůmova kanclu 😋 ), ale hlavně i do expozice lidé a peníze, kam se běžně dost těžko dostaneš 😉
zrovna v tý expozici jsem byl (infiltrován do skupiny studentů - i když těch 15 let rozdílu mezi námi bylo asi znát🙂)), zajímaly by mě spíš ty další místnosti, kde jsou vystavený bankovní vzory a falza atd. - občas to bylo vidět v nějakejch publikacích (jen semtam fotka), tak ani nevim, jestli to je v ČNB, ale soudim, že jo.
Jinak Lidé a peníze mě celkem zklamalo v tom, že tam maj u cennejch platidel za sklem jen barevný kopie (a ještě takový nic moc). Když jsem se ptal, kde jsou k vidění originály, když ne v podzemí ČNB za 10 cm tlustym sklem vedle tuny zlata, tak paní průvodkyně nevěděla. Ach jo :/
třeba tě pustěj i tam, i když tomu moc nevěřím 🙂
Na výstavě jsem byl taky na střední coby student a rovněž jako ty infiltrován mezi studenty, ale tehdy jsem čučel do každý vitríny půl hodiny, takže jsem prošel něco přes půlku expozice, než nás průvodkyně zavolala k soutěži 😞
I když je tam hodně kopií, tak bych se tam rád kouknul znova, když už né pro nic jinýho, tak abych si aspoň prohlíd tu druhou polovinu vitrín 😉
Šenfi napsal/a:
Den otevřených dveří České národní banky 😉
Takže my moraváci zase utře hubu.
je to 12. 6. od 9 do 15 (ofiko do 16, ale po třetí tě už dovnitř nepustí) jen v pražský centrále.
Můžeš se podívat skoro všude (dokonce i do Tůmova kanclu 😋 ), ale hlavně i do expozice lidé a peníze, kam se běžně dost těžko dostaneš 😉
jano, to určitě bude chyba u tebe 😃 , mně to ukazuje 65x55 😉
ps: mám u tebe 100€ 😎
[
](http://img244.imagevenue.com/img.php?image=78803_jano_122_539lo.jpg)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.