Zaregistrován
2. 11. 2008
A co toto, to je ještě větší nářez!😁
https://aurea.livebid.cz/auction/aurea_84/detail/2472
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
8. 9. 2016
Vybrat z bankomatu nebo z banky (nebo jak to dělají prodejci na aukcích) a prodat na aukci - výdělek je zaručený.🙂 🙂
Zaregistrován
9. 3. 2010
No myslím, že ak by niekto z rodinných príslušníkov toho výhercu u súdu požiadal o zbavenie svojprávnosti dotyčného a o odovzdanie občianskeho preukazu, tak úspech je zaručený. Ak by ako dôvod uviedol jeho limit pri tejto ponuke tak pán sudca nemá čo riešiť 😞
Zaregistrován
2. 11. 2008
Zaregistrován
17. 3. 2015
V CNB ti daj leda prd, na pokladne mozna aktualni serie v UNC, ale starsi serie, nebo serie 01 tezko, mozna pokud tam mas nejakehi dobreho znameho. To spis Nekdo uvolnuje postupne ze svych zasob, aby se to sponovalo, ale ty ceny z Aurey jsou v jine realite. Skoro si rikam jestli nerozprodat svoje zasoby, za tyhle ceny... 😃
Zaregistrován
25. 11. 2016
máte na slovenskou zvláštní soudy... ještěže u nás funguje svoboda
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
9. 3. 2010
Mischel – teraz vážne ... ja nerád, ale nedá mi to... Je to také "dráždenie hada bosou nohou", alebo "pichanie do osieho hniezda" ... Akokoľvek nad tým človek uvažuje a za tými niektorými limitmi (nie len tento, ale niečo už naznačil chybotisky v príspevku #313) hľadá, či už zberateľa, obchodníka, alebo investora, tak tu proste niečo nehrá ...
Myslím, že by si mal na to posvietiť daňový úrad ... Nechcem vytvárať konšpiračné teórie, ale špinavé peniaze sa perú všelijako, biele kone boli sú a budú, s vratkami na DPH sa špekulovalo, špekuluje a bude špekulovať ...
Zaregistrován
24. 2. 2009
Kolegové, nehledejte v tom žádné praní peněz a podobně. Sbírání / nejen bankovek / je v modě a když je z čeho investovat, tak se často na cenu nehledí. Bohužel / pro nás běžné lidi / se dost investorů, kteří můžou kupovat za jakoukoliv cenu, přeorientovalo i na bankovky. Když k tomu připočítáme ještě obchodníky, tak je nás opravdu hodně. Vždyť mimo účastníky v sále, bylo v některých chvílich přihlášeno k aukci na internetu až 130 dražitelů - a to už je síla. Proto takové ceny. A kdo kolik přihodí, je jeho věc. Mi taky ty 01 chyběly, ale mám své finanční možnosti dané a rozum mi řekl cca při 4.000,- Kč dost / i to bylo dost /. Otázkou je, jestli je ještě někdy seženu. Když Vám chybí z celého souboru bankovek ČR jen pár kusů 😉 / přesně 4 / tak se snažíte doplnit i za vyšší cenu. A o tom to je.😁
Zaregistrován
1. 1. 2009
Zdeňku já šel taky po sériích 01, ale momentálně jsou v módě a pro běžného sběratele skoro i nedostupné.
Příští rok se bude se stoletým výročím a vydáním nové bankovky šílet ještě víc, ale počkejme si, nebude pořád tak zle. Možná se začnou právě po těchto výsledcích objevovat častěji.
Zaregistrován
14. 9. 2008
me treba serie 01 naprosto nechava chladnym🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.