Zaregistrován
2. 11. 2008
chybotisky napsal/a:
některé položky opravdu hezké.
Jestli jsem to dobře pochopil z poznámky mischela k Darexu z Klimovy aukce, je možné se s multimilionářem Zdeňkem domluvit, aby nechal lahůdky, o které mám zájem, ladem a měl jsem je tak šanci jako obyčejný sběratel smrtelník získat?
To bylo trochu jinak, jen jsem napsal, že na ten bianco Darex u Aurea nedosáhnu finančně, protože u Klima byl ve stavu 3 a na Aurea je v nule, takže cena bude minimálně 2x vyšší, než ten můj! 😉
Neboj, Zdenda -3- tvé chybotisky asi brát nebudou, je tam mnoho vzácných jiných bankovek v nabídce! 😉 Při tak krásné nynější nabídce, snad seberu pár drobečků také! 🙂
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
10. 3. 2009
Chcel by som zdieľať tvoj optimizmus Mischel. Keď sa v roku 2011/2012 na Aurea dražila zbierka mincí Hugo Poláka, tak aj ceny úplne bežných vecí boli o 20-30% vyššie než normál. Jednoducho tam na špeky prídu ľudia s batohom peňazí a ruku nedajú dole. No a potom nastane bitka aj o tie bežné "drobečky"... Prísť tam prídem, ale odídem pravdepodobne naprázdno😞
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 2. 2009
Nezbývá, než s Tebou Fidži souhlasit. Já jsem si odškrkal položky, o které bych měl zájem a jen u vyvolávaček mi to udělalo přes 200 tisíc. Takže, jak říkáš, nikdo tam nepojede s jednou tisícovkou, ale spíše s miliony. Nicméně taky doufám v nějaký ten úlovek.
Zaregistrován
1. 1. 2009
jsem to napsal samozřejmě v nadsázce.
Měl bych zálusk i na něco nechybotiskového, ale bude to jak píšete asi velmi těžké i bez případné účasti Zdendy.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Nesmíš házet flintu do žita! A místo baťohu doporučuji lodní kufr, tam se vejde mnohem více peněz!!! 😁
Zaregistrován
2. 11. 2008
Nojono, když to píšeš od první až do poslední aukce, to se nedivím, že potřebuješ 200 talířů na vyvolávačky! 😉
Zaregistrován
24. 2. 2009
To jsem si udělal jen stručný seznam. To mě utvrdilo v tom, že hnát se za všemi druhy vzorů je pro mě stajně nedosažitelné, takže provedu TVRDOU REDUKCI položek, o které budu " soutěžit ". !!! Když mrknete už teď třeba na protektorát, tak začíná přituhovat.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Práve som dostal od zeleného mimozemšťana tajnú depešu ako to bude na aukcii vyzerať 😃
https://www.youtube.com/watch?v=bBCD4rSzkBk
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 2. 2009
To jo, ale Ufounek má před procenty OPAČNÉ znaménko !
Zaregistrován
10. 3. 2009
Kde ?😲
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.