pánové, gratuluji k úlovkům🙂 můžete mi jen prosím přiblížit jaký je postup v rámci této dražby? Koukal jsem, že třeba položka 3171 má dosažený limit bez příhozu, Miciko ji má ale koupenou - tj. první kolo jsou příhozy online, druhé kolo pak v sále? Nebo se v sále draží jen ty bez příhozu? Ne že bych se na akci podobného typu do budoucna podíval - sběratelské konto je dost vysáté a nevypadá to, že by se to v blízkých dnech mělo zlepšit :/
Je několik možností. Jestli jsem to správně ppochopil, budu se to snažit osvětlit. Draží se na sále samozřejmě všechny položky, bez limitu i s limitem. Vyhravá vyšší příhoz, což je samozřejmé, v případě rovnosti příhozů má přednost dražitel v sále. Pak se stane, že když měl někdo limit " z domova " ve výši např. 5.000,- Kč a v sále někdo dá právě těchto 5.000,- Kč, tak vyhrává SÁL. Další možnosti je, že se třeba bankovka v aukci neprodá, tak je někdy možnost ji zakoupit / dodražit / po skončení aukce anebo o přestávce. Tím pádem se prodají i položky, které se neprodaly ON LINE.
chybotisky napsal/a:
já jsem moc neporozuměl položce s chybotiskem.
Na livebid skončila na 14-ti tisících, přitom dlouhou dobu byla na 7,5. Na aukci se ovšem začala dražit od 7 tisíc a i když výsledná cena byla daleko vyšší, těsně po aukci se ukázal na livebid online konečný limit 7 tisíc místo 14.
s internetem byly nejake problemy, po cca polozce 3400 byla aukce na hodinu prerusena a technici se v sale potili. Mozna byly nejake nedostatky uz predtim, t.j. treba zrovna ty vyse maximalnich limitu, co se zobrazovaly prihazujicim online? netusim ...
před položkou 3426 (před Ruskem) byla na hodinu ohlášená normální přestávka.....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.