Zaregistrován
10. 3. 2009
Áno, vyvolávacie ceny mincí sú stanovené veľmi príťažlivo. Ale nalejme si čistého vína - to spôsobí ešte väčší masaker, lebo to pritiahne viacej záujemcov...👿
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
10. 3. 2009
Chybotisky - uvidíme sa ? Nepredpokladám, že by sme prehodili investorov, ale môžeme im to osladiť🙂
Michel13 - urob manželke niečo dobré na večeru, napr. tento Caesar šalát podľa Jamieho Oliviera
http://www.foodnetwork.com/recipes/jamie-oliver/proper-chicken-caesar-salad-recipe.html
No a potom dostaneš KVOP úplne v pohodičke. Overené skúsenými zberateľmi😉
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
1. 1. 2009
Fidzi neuvidíme, trošku se mi na podzim všechno zkomplikovalo a tak i letos budu pouhým divákem na dálku.
Příští sezónu na podzim už bych ale konečně měl začít být pravidelným účastníkem, minimálně všech pražských a(u)kcí.
Investoři neinvestoři, cena, si myslím, bude ohlídána a skončí daleko nad tou vyvolávací. Proto nepočítám s úspěchem. Ale nechme se překvapit, budu vývoj se zájmem sledovat.
Popis chybotisku je samozřejmě zavádějící, nejedná se o žádný unikát, existuje více kusů a vsadil bych se, že nechybí ani v jedné ze soukromých sbírek KKK. S tím rozdílem, že nabízen je exemplář ve stavu 1 a kousky, které jsem měl možnost vidět já, se podle fotek zdály být N, Holnův byl určitě.
A já jsem trpělivý a náročný, čekám na N.😈
Zaregistrován
2. 11. 2008
Fidzi, kdyby to bylo tak jednoduché, tak uvařit není problém, dělám to po většinu manželství, nyní už pár let mi nic jiného nezbývá.
Snad není všem aukcím konec, abychom se viděli!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
24. 2. 2009
Tak ať se Vám všem zítra na aukci daří a hlavně s rozumem. Já nejedu, nestíhám. Doufám, že to nedopadne tak , jak dnešní aukce mincí a vyznamenání. To by jste asi jeli zítra zbytečně.
Zaregistrován
17. 3. 2012
já dnes pět zářezů, zítra to půjde asi hůř, ale už teď jsem spokojen. po tom, co jsem propásl dukát a evidentně pár položek bych tam vyhrál, tak su rád, že to dopadlo
Zaregistrován
2. 11. 2008
Dneska tam bylo asi plno, dle parkoviště před Motokovem.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
10. 3. 2009
Ešteže tam neparkujú tanky, lebo podľa autoznačiek to vyzerá ako v auguste 1968.🙂
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 2. 2009
To máš pravdu, vždyť dražitel mluvil všemi jazyky. Opravdu to byla aukce " mezinárodní ".
Zaregistrován
2. 11. 2008
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.