ta nabídka Ruska je opravdu pěkná a ohromná, to by se dalo taky sbírat celej život a bude člověk pořád na začátku😃
nicméně koukal jsem na položky ze zemí bývalé Jugo a v mnoha případech jsou ceny hodně vysoko (co je tam za tam za 500, 600 Kč tak se dá sehnat pohodlně i kolem 100 - 200 Kč; rovněž ta vzácná 100 Perpera mě překvapila, trochu horší se dala sehnat za pětinu téhle ceny ...), tak nevím, jestli to i u dalších položek bude obdobné
Acme: vidím to u ex.Jugo(kde je zde tentokrát výrazně menší nabídka) podobně. Např. ze s.Z Chorvatska jsou tam jen ty běžné hodnoty za vyšší ceny, specimen 1968 byl na veletrhu běžně kus 20€, kdy jich tam měl cca 20 kusů(kupoval jsem tuším jsem tam 10+50din68 za 30-35€ za obě) atp.
Ta 100 Černá Hora je políčená evidentně na někoho z Ruska, kde je sbíraná, podobně jako 100din Srbska.
A nezapomenout na 17% poplatek...
Za sebe budu v prosinci asi dražit jen mince neb z ex.Jugo toho tam moc není a ostatní z bankovek nesbírám.
Ale jinak je nabídka třeba z mincí zajímavá za rozumné ceny, u bankovek to bude obecně asi jak co.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.