Zaregistrován
14. 9. 2008
to vis, co bys chtel - je to LEGENDA 😃
http://aukro.cz/voragine-jakub-de-legenda-aurea-i2300218599.html
Zaregistrován
2. 11. 2008
Hm, máme mezi sebou také nějaké legendy a také nezdražily o 50%!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
6. 11. 2008
michel13: uprav si obrázek ikonky(rozhazuje stránku), rozměr má být kolem 65px a Ty ho máš 341px × 201px !!!
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
2. 11. 2008
dobrá, ale mě to roztahuje stránku!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
12. 7. 2009
Dnes se mi dostal do ruky katalog a musim rict ze velice zajimava nabidka dokazal bych utratit "balik".... tak jeste vyresit finance...:(
Zaregistrován
1. 1. 2009
můj dotaz zapadl a nevím, jestli byl ignorován kvůli tomu, jak byl hloupý nebo nikdo z vás neví odpověď.
Zkoušel jsem napsal na aukce@aurea.cz, ale mail se mi nedoručený vrátil, to opravdu mezi vámi není (a nebyl) žádný limitent a všichni budete dražit na živo??
Zaregistrován
10. 3. 2009
Mailová adresa je správna a funguje.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
14. 9. 2008
chybotisky napsal/a:
můj dotaz zapadl a nevím, jestli byl ignorován kvůli tomu, jak byl hloupý nebo nikdo z vás neví odpověď.
Zkoušel jsem napsal na aukce@aurea.cz, ale mail se mi nedoručený vrátil, to opravdu mezi vámi není (a nebyl) žádný limitent a všichni budete dražit na živo??
na limit jsem na aurea zatim nikdy nedrazil, ale nejlepsi bude kontaktovat poradatele a zjistit podrobnosti. Pravdepodobne by melo stacit poslat vyplneny limitni listek s adresou a podpisem ...
Na 100% je mozne zaplatit vyhrane polozky na ucet a pak je poslou jako cenne psani, takze dobirka urcite povinna nebude ..
Zaregistrován
1. 1. 2009
nevím z jakého důvodu, ale pošta jim koncem minulého týdne nefungovala. Dnes už zůstala zpráva doručena a před chvílí jsem dostal i odpověď, že případné výhry je možné zaplatit i na účet🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.