Na aukru (a nejen tam) je největší chyba, někomu něco poslat předem, pokud kupujícího neznáš a nemáš s ním, už vytvořeny "dobré vztahy"
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)

Já bych nic neřešil ani neřeším, pokud v intenetových aukcích něco prodávám, tak to posílám až mám od kupujícího peníze, dopředu určitě ne, komu tenhle způsob nevyhovuje ať nepřihazuje.
Pokud bych řešil nějaký prodej mimo internetovou aukci, pak to pošlu dobírkou, ale na dobré slovo, že mi někdo pak pošle peníze nevěřím. 🙂
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)

:( no u mně to byl opravdu OMYL....řeším to stejně jako Axxxxxxis....akorát tehdy bylo asi 15 aukcí-měl jsem pocvtivě udělané a nadepsané obálky....a holt ta jedna se připletla k zaplaceným a komentáře dávám také hromadně a tam se mi taky omylem připletl.....holt to taky už beru jako samozřejmost,že lidi na aukru fungujou jak maj....ikdyž od té doby se sere až to bolí....viz mé komentáře v černé listině atd.

Zdravim,
opet funguje, ucet odblokovan. Asi nejake problemy s platbami, ted uz je chce jen na PayU ucet.

Heršvec, stínovej tchán si nechal loni dělat ve Václavovicích zámkovku do celýho vjezdu... Moh si mít další kšeft;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.