No, uvidíš, jak se k tomu Aukro postaví... já mám jediný negativ - taky od blba, který poslal známku **, která ale byla zjevně s repar. lepem po nálepce, toto jsem mu slušně sdělil a chtěl to vrátit, ale dozvěděl jsem se, že známku posílal v pořádku a udělal jsem to já... uživatel reznja_reznja
Ono je to občas složité i z pohledu prodejce ....dvakrát jsem již řešil, že pánové, kteří si sbírky známek ode mne koupili proto, aby dále prodali a vydělali, pravděpodobně nebyli spokojeni a očekávaným výdělkem, tak se dožadovali nápravy, byť vše bylo tak, jak je v popisu aukce . Velmi složitá komunikace a občas i dost tragický slovník ..... jeden chtěl vracet, což při pěti banánových krabících je po čtrnácti dnes od konce aukce problém, pokud sám pořádně nevím, co vše tam bylo a druhý extrémně vysokou náhradu v dalším materiálu .... Oba dva požadavky byly neoprávněné, ale pokud nechcete negativní komentář, tak jaké je řešení ?
Cenu si určili sami ( od 1.- Kč) a takovéto sbírky jsou všude bez záruky.
Jak to dopadlo je vedlejší, nicméně od té doby mám ve stránce O mně červěně poznámku, že věci mnou prodávané neslouží k dalšímu prodeji ....
to jen tak k tématu ....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.