Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 2. 2008
Jo to otráví, také mám jeden negativ od podobného blbouna 👿
Zaregistrován
5. 1. 2009
U takových blbců, je třeba sporem nehrozit ale rovnou ho založit a požádat Aukro o vrácení provize. Pravděpodobně budou chtít abys jim přeposlal nějakou mailovou korespondenci s kupujícím, ale pak by měli celý obchod stornovat, případně mu zablokovat účet, tobě vrátit provizi a smazat ti případné neoprávněné negativy.
Jak to funguje v reálu zatím nevím, sporem jsem řešil aukci na aukru jen jednou, to jsem byl kupující a nepřišla mi zásilka. po založení sporu byla zásilka během pár dnů o mě doma.
Po dvou měsících mi pak volali policajti odněkud z Plzně, že jestli jsem od toho člověka na aukru něco kupoval a jestli všechno bylo v pořádku, že ho vyšetřují pro podvody v internetových aukcích. Já jsem tehdy naštěstí patřil mezi ty, které nepodvedl.
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
Zaregistrován
10. 1. 2012
no to máš štěstí....já za poslední 2 měsíce měl ty spory asi 4,už mi to připadá jako blbý vtip....přihazujou jak urvaní a pak nic....už mně serou z toho důvodu,že to mohl mít doba ten kterého přehodili..a ted mi top tu bude měsíc ležet než se vyjádří třeba aukro.........další je ´´ fajkav´´ ten má očividně na vše časa kupuje-platí dle nálady.......přes 1000 pozitiv a jen za poslední měsíc 82 negativ..jestli začal chlastat či co...a já mu přidám další
Zaregistrován
10. 1. 2012
přesně...jsou zralí na facku..
Zaregistrován
10. 1. 2012
tak aukro to smazalo............a cyp je dal znova a nato mi napsali,že to není odvetný komentář a že ho nechají......takže jsem jim napsal at si chu** nechají s 0 akcí ... a já tam se svým 100%...(ted už 99,1 kvůli cypa) končím.....dojedu kredit a čau pipi
je to bordel..slibujou,že slušní obchodníci jsou chráněni a kulové
aukčních portálů je už po kokot a ještě trochu.............aukro začíná fest smrdět
Zaregistrován
10. 1. 2012
stal se zázrak....negativa smazány a idiot blokován......spravedlnost nevymřela🙂
Zaregistrován
2. 11. 2015
Tak to gratuluju ...🙂
Zaregistrován
8. 5. 2015
Nevím jestli je to jen můj dojem, ale připadá mi,že na aukru jsou uživatelé s více účty. Už několikrát jsem tam viděl výherce,stále se to opakuje C2,C3,C9..a pak se ta samá věc s těma samýma fotkama draží znovu,třeba o týden pozděj. Nelíbí se jim cena za jakou by se to prodalo,tak to vydraží z druhého účtu. Je to možné a je možné se proti tomu nějak bránit?
Zaregistrován
8. 5. 2013
Je to jisté, někteří mají i několik desítek tzv. "bratříčků" a bránit se můžete jedině tím, že za
a) s tímto postupem velké části prodejců počítáte a tomu podřídíte výši příhozu
b) přihazujete jedině na poslední chvíli, v několika posledních vteřinách a přihodíte jen částku kterou jste předem promyslel
d) aukci před příhozem ani neotvíráte, nerefrešujete
e) nepřihazujete u takových prodejců vůbec
Zaregistrován
8. 5. 2013
.. a co se týče uživatelů s C, nemusí jít vždycky o bratříčky, pokud se nechcete na A registrovat, můžete nakupovat i jako Client+číslo.
Naopak většina "velkých rodin" má členy rozličných názvů, třeba i se stovkami nákupů.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.