Moderátoři: smith
jé, díky, přehlídl jsem. až dnes...
no naštěstí se to už vyřešilo, i když to bylo moc ftipné řešení - min. týden mi volá pošťák, že má pro mě velkou dobírku, zda si to vyzvednu. takže - 1. doručování na dobírku v rozporu s mým přáním, 2. dodáno na špatnou adresu (cca 3 roky se tam nevyskytuji, takže jsem musel jet a vyzvednout na poště uložené), 3. termín dodání snad ani nebudu komentovat....
"bohužel" jsem docela spokojen s kvalitou těch kousků, takže si tohle drama budu muset asi zopakovat. sláva českým aukčním domům...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Všetko je na webe...
http://numismatika.cz/web/Nummus-Olomouc/N053_Vysledky/n053v01.htm
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
tenzor napsal/a:
sigur: soud by byl velmi zajímavý, zvláště to dokazování dobrého jména🙂 Já osobně nevím, proč tam mají takový nepořádek (abych byl korektní), ale zmatky v tom, co kdo vydražil, jsem zažil na vlastní kůži, i když jsem přímo v sále byl a do očí mi tvrdili, že minci, na kterou jsem zvedl cedulku a byla mi odklepnuta vydražil někdo jiný na limit..
Přihodím čerstvou zkušenost z Olomouce. Přijel jsem víceméně kvůli položce 339, byl jediný kdo zvedl cedulku a získal ji tak za vyvolávačku. Dražitel pokračoval dalšími položkami a zničehonic někde u 343 se zastavil a povídá: "Jo a vzpomněl jsem si k té 339, že tam byl limit" A začal ji znovu dražit proti mně. Byl jsem tak zkoprnělej, že jsem mu ji nechal docela hodně pod částkou, na kterou jsem původně byl ochotnej jít..
To se vám ještě v životě stane mnohokrát.
Ale nemá cenu řešit důvod, musíte se dívat pouze na svá cenová předsevzetí. Prostě položku chci dražit do ceny X, o solidnosti této ceny jsem přesvědčen a do této ceny budu držet dražební číslo, ať se děje cokoli.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Kazde opakovani drazby ktera jiz byla priklepnuta je porusenim drazebniho radu. Bohuzel pokud byl licitatorem p. Holub, tak u nej se s tim musi pocitat. Vysvetleni duvodu opakovani drazby byvaji ruzne - prehlednuti drazitele v sale, opomenuti limitenta a pod. Pokud mam jiz polozku priklepnutou je nutne pri snaze o opakovani ihned razne vystoupit. Sam jsem takto razne vystoupil pred lety na aukci CNS poradane v KD Eden kdy jsem mel jiz priklepnuty floren JL a protipravnimu opakovani drazby jsem zabranil.
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.