Moderátoři: smith
Otázne je či Patason medzi dlhoročnými členmi nájde podporu pre zmeny. Teda, aby ju mal pre koho robiť. To čo popisuje viac-menej všeobecne vystihuje súčasný stav. Česť výnimkám.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
OK, nechť jí admin přesune, já jí tu nezahájil;-) Organizačními aktivitami v ČNS jsem už ztratil dostatek let života a výsledkem byly jen negativa. Dobudoucna ne, nebudu se už angažovat ani v oboru, ani v ČNS. Nevděk, pomluvy a zdražování mincí proto, že si je chci koupit zrovna já, to není, co bych očekával za nějaké organizační a publikační snahy;-)
Zkušenosti s Nummusem - Hummusem Olomouc, korespondenční aukce
- Deklarovaná kvalita nikoliv o půl stupně horší, ale o dva. Mince, která měla deklarovaný stav 0/0 mi přišla vyleštěná s viditelnými škrábanci.
- Centy popsané jako "Newfoundland" byly kanadské. Kanadu nechci, takže budu reklamovat.
- Všechny položky, které jsem získal, byly vydražené za mé nejvyšší limity (11 položek) - náhoda je blbec, ale protože jsem leccos u Nummusu už slyšel, přijde mi to podezřelé.
Nummusem jsem zklamán.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Proč jste tedy dražil, když zde na téma české aukce bylo popsáno mnoho článků, většinou negativních.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.