Moderátoři: smith
také si myslím (podle nume, nevím jak je to finální), že jsem toho vyhrál víc za ne max. ceny. jestli dražil někdo další se můžeš dozvědět i tady, u několika mincí jsem si již všiml, že šli přesně jeden příhoz nad můj max🙂 takže moji důvěru mají...
ale su zvědav na raucha teda, tam to zase lítalo
Já nejsem smutný, naopak. Obzvláště, když mi minci pochválí i ostatní kolegové numismatici :-). Jen mě zajímalo, jak to tedy chodí, protože jak už jsem výše psal, před rokem jsem stejně dopadl u třech položek na téže aukci. Tak ještě zbývá počkat, až jestli mince dorazí, protože nevím, jestli třeba někdo nepřihazoval stejnou částku osobně v sále a kdo že má v tom případě přednost.... Mám totiž dojem, že na ČNS aukcích celkem logicky ten v sále, ale např. na Auree je to naopak. Tak uvidím. Každopádně díky za názory!
Asi nemá cenu cenu řešit, pouze vždy dávejte takový limit, se kterým jste schopný se ztotožnit. Co se poté za touto cenou skrývá, nemá cenu řešit.
Spíše napíši svůj názor, který se týká zachovalosti. Já osobně bych v našich aukcích po limitu již nedražil a to z několika důvodů, například stačí si prohlédnout většinu mincí a podívat se na deklarované popisy. Výsledný rozpor je zde zřejmý. Jak se pak má stanovit limitní cena, když neznáme skutečnou zachovalost?
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.